PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 22:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Namyśliłam się i głosuję na Unsa (najchętniej za pomocą rzeczową).
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon wrz 26, 2011 23:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Witajcie Kochane :roll:
Ale narobiłam, co :wink:
Nie wiem, czy mam się wstydzić, czy być dumna :roll: Ale Wam muszę powiedzieć, że przez to, co sie wyprawia na "tamtym" wątku - nie mogę tu nic napisać. To jest bardzo skomplikowana sprawa i naprawde nie do wyjaśnienia w ciągu chwili.

Jeśli chcecie zwyczajnie wycofam te kandydaturę. Chłopak zbłądził, zaryzykował cudza kasę za zdrowie kota . Informowałam go zaraz na początku, że rachunki, faktury, paragony.... Nie wierzę, że sprzeniewierzył te pieniądze, co tez potwierdzają inni znający sprawę troszeczkę głębiej. Tylko przez to, co się tam wyprawia nie mogę otwarcie tego napisać.
Siostrę Prezes informowałam, ale do końca to właściwie jeszcze nie wiadomo.

Rozmawiałam też telefonicznie z wet Dominiką ... :roll: szkoda gadać. Nadawała by się do Paktu, taka czarownica jest :mrgreen:
Rzadko ostatnio jestem, bo mi czas nie bardzo pozwala, a i cór trzeba wyprawić wgłąb Polski, więc jakby ktoś miał kota do transportu to do Łodzi mogę podrzucić końcem tygodnia.

Ed. --> To są te kociaki u Unsa, a ten mały burasek to Foryś - główny bohater http://imageshack.us/g/824/pict01241.jpg/

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 27, 2011 5:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

jasdor pisze:
Ale Wam muszę powiedzieć, że przez to, co sie wyprawia na "tamtym" wątku - nie mogę tu nic napisać. To jest bardzo skomplikowana sprawa i naprawde nie do wyjaśnienia w ciągu chwili.
Jeśli chcecie zwyczajnie wycofam te kandydaturę.

Co prawda koty lubońskie - na które głosowałam - zyskałyby na tym :wink: , ale nie jestem za wycofaniem kandydatury.
Jak rozumiem, chłopak jest uczciwy, tylko trochę pogubiony.

Pomoc potrzebna, co zauważyło wiele czarownic, głosując na niego.

Jeśli przejdzie w głosowaniu ( a wszystko na to wskazuje ), trzeba po prostu sensownie tę pomoc zorganizować.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 27, 2011 8:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Napiszę tak (krótko) - nie jestem już w stanie doczytać wątku wyjaśniającego Unsa. Jednak skoro jasdor twierdzi, że tego się nie da wyjaśnić prosto i łatwo ale sprawa nie podpada pod topór to byłabym za pomocą Unsowi dalej. Rzeczową. Troszkę mnie tylko jednak nurtuje jeden fakt: otóż Uns pisał, że wszystkie osoby zaangażowane w pomoc kotom dostaną wyjaśnienie. Nie, żebym była tak cholernie wścibska i ciekawa ale myślę, że jako potencjalne "pomocnice" należało by się Siostrom wyjaśnienie, Co? Tylko skoro tego nie można wyjaśniać publicznie - ostatecznie na nasz wątkek może wejść każdy i przeczytać to co? PW do każdej mietły? Też bez sensu. To już musi Siostra jasdor i Siostra Prezes troszkę nam żaświadczyć, że jest po prostu ok ;-) Czy w miare ok.
Nie wiem, może wyważam otwarte drzwi, pisząc tego posta ale jestem zakręcona ostatnio, nie wyrabiam, głównie sama ze sobą.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto wrz 27, 2011 8:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

GŁOSOWANIE WRZESIEŃ 2011

1. :arrow: BZ - Amanda :arrow: 0

2. :arrow: BZ - Lilia :arrow: 0

3. :arrow: Uns :arrow: 12

4. :arrow: Hospicjum Agn :arrow: 13

5. :arrow: Koty z Lubonia :arrow: 3

GŁOSOWAŁY :arrow: dolabra, villemo5, Mulesia, AYO, psiama, józefina1970, AniHili, skwareek, Pasibrzucha, Annazoo, Dzyśka, Anda, playbunny71, Asia_Siunia, pomponmama, charm, agnieszka1565, joarkadia, bolkowa, nemi, jasdor, becia_73, solangelica, BUSIO, mmk, babajaga, shira3, Trinity36,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 27, 2011 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wg mojej wiedzy chłopak w niczym nie zawinił. Udał się po prostu po pomoc w miejsce, gdzie ją otrzymał i to fachowo!!! Tyle, że komus innemu się to nie spodobało. Moje zdanie jest takie - urażona duma kilku nazwijmy to ładnie "pań" znalazła swój wyraz w wylaniu wiadra pomyj na chłopaka, któremu zwyczajnie "się chciało" ruszyć palcem i uratowac koty.
Cała ta sprawa wygląda dziwnie - zdaję sobie z tego sprawę. Ale jak się zna choc rabek "tajemnicy" to sprawy jawią się zupełnie inaczej.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto wrz 27, 2011 9:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wreszcie zaznaczam :)
Już po urlopie wracam do Was moje Kochane :)
Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego i zapewne zajmie mi to wieki.. ale.. chciałabym zapytać o co chodzi z Unsem.. nie mogę poznajdywać wątków. Chciałam na niego głosować, ale widzę, że coś jest nie tak i chciałabym zapoznać się z tematem.

Pytanie, oddajemy dwa głosy czy jeden?

Stęskniłam się :)

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto wrz 27, 2011 9:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Oddajemy jeden głos, wygrywa pierwsza dwójka 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 27, 2011 10:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

villemo5 pisze: ciach...Ale jak się zna choc rabek "tajemnicy" to sprawy jawią się zupełnie inaczej..

Mniej więcej o to mi chodziło, dzięki!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto wrz 27, 2011 10:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Przejrzałam sobie zdjęcia kotów Unsa i.... :oops: jeśli na tych zdjęciach jest cześć Unsa to....on ma naprawdę ładne dłonie :1luvu: Sorry za OT :oops:

Jeśli to możliwe-też byłabym za pomocą rzeczową dla Unsa taką hmm długofalową. Może np. mogłybyśmy mu kupować karmę? Jasdorek ustaliłaby jaką i kupowałoby się w jakimś netowym sklepie (gdzie taniej) z wysyłką na jego adres ? A te za przeproszeniem mohery co ferment mu sieją to bym tak eh mietłą popędziła, po dupie przez łeb dała :evil:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto wrz 27, 2011 11:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Asiu kochana, nie rozpedzaj się tak :)
Pakt Czarownic nie świadczy pomocy długotrwałej, za wyłączeniem wirtualnych adopcji.
Nasza pomoc ma charakter doraźny, jak często może być udzielana ustalałyśmy w ubiegłym miesiącu.

Szykuj się kochana na loterię do Płocka!!! 23 października jeśli nic sie nie zmieni. Stoi? :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto wrz 27, 2011 11:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Bardzo proszę Siostry Czarownice o zagladanie na wątek fantowy:
viewtopic.php?f=8&t=119376&p=8009796#p8009796
Może ktoś przeklei, gdzie się da?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto wrz 27, 2011 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Kotko, Agnieszko, spóźnione, ale szczere STO LAT STO LAT na te Wasze 18-tki !!!

Joarkadio, jak tam Karinka ? :roll:

Mmk, małż igłami ??? No to się narobiło na tym świecie :mrgreen:

Uns ... nawet nie czytam, bo szkoda mi nerwów. Od lat wiele razy czytałam takie jatki i zawsze była w ciężkim szoku skąd kobity potrafią tak nawijać ? 8O Ja Wam ufam. Z tego co piszecie (te zorientowane) chłopak ma szczere intencje, ale się wpakował w coś mając dobrą wiarę. Powoli przycichnie, wyjasni się, a najwazniejsze, że koty mają pomoc :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto wrz 27, 2011 14:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Asia_Siunia pisze:Przejrzałam sobie zdjęcia kotów Unsa i.... :oops: jeśli na tych zdjęciach jest cześć Unsa to....on ma naprawdę ładne dłonie :1luvu: Sorry za OT :oops:

Jeśli to możliwe-też byłabym za pomocą rzeczową dla Unsa taką hmm długofalową. Może np. mogłybyśmy mu kupować karmę? Jasdorek ustaliłaby jaką i kupowałoby się w jakimś netowym sklepie (gdzie taniej) z wysyłką na jego adres ? A te za przeproszeniem mohery co ferment mu sieją to bym tak eh mietłą popędziła, po dupie przez łeb dała :evil:

Asia_Siunia - on jest zbyt młody, chcesz zostać posądzona o ... no właśnie, lepiej nie pisać.
Siostry drogie , wszystkie się dowiecie o co chodziło, choćbym miała PW powysyłać do wszystkich, a raczej maile, bo wiadomości od 2 dni jakoś mi dziwnie znikają i pojawiają się znowu :roll: Nie wiem, czy bezpiecznie jest pisać PW, a sprawa, jak same widzicie jest tak tajna, że aż mi się chce śmiać. Ale śmiechem iście żałosnym.

Zdjęcia Unsa mam w całej okazałości, jakbyś chciała wyślę, choć widziałam, że młodzieniec jest całkiem sobie i to całe 1,90 wzrostu. Pewnie to prawda, co piszą : 15 latka udaje .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 27, 2011 15:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Bardzo ładnie proszę o zaglądanie na mój wątek fantowy...
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]