21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 17:27 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:Widze ze PANI LIWIA bardzo sprytnie rozegrala wszystko teraz zalatwiajac sobie parasol fundacji i broniace ja kolezaneczki!!
Ale moze napisze jednak ILE PIENIEDZY WZIELA z funduszy ktore mogly sluzyc kotom!! Ile wziela od p. Grzegorza??!! Moze sie przyzna ile kociat sobie zabrala zanim kto inny mial szanse?? Co sie teraz z tymi kocietami dzieje??

Moze sie ktos zainteresuje dlaczego tkwi w tym PANI LIWIA ktora slynie z tego ze tylko w sprawach rasowych kotkow "pomaga"!! A inne koty ktore rzekomo miala u siebie nagle znikaja??

Liwia, przyznaj się - jakiej rasy jest Bercik i Adaś? :mrgreen: Chciałabym wiedzieć ile mogę zarobić :twisted:
I chyba wiem, kim jest troll...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 26, 2011 17:29 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:A jak sluzy zwierzetom PANI LIWIA?? No jak??
Wymuszajac na p. Grzegorzu 300 zl haraczu bo inaczej zwierzeta nie bylyby uratowane??!!
Zabierajac dla siebie najladniejsze i najzdrowsze kociaki?? I pytam jak koty JAK TE KOTY KTORE SA U PANI LIWII??!!
I co sie stalo ze zwierzetami ktore miala w domu??

Na temat rozliczen z PANIA LIWIA i jej "uczciwosci" PANI MALA1 moglaby chyba sporo powiedziec!!

I czemu PANI LIWIA milczy! I czemu odmawiala kotom dobrych domow by je u siebie trzymac??

a Pani to kim jest? i jaki ma Pani interes jeśli chodzi o te przejęte koty? po co one Pani?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon wrz 26, 2011 17:32 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Liwia zajmowała się sprawą kotów z Rudy Śląskiej ( IKA ) ja nic złego nie napiszę na kogoś takiego :D
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon wrz 26, 2011 17:36 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Mulesia pisze:Najprościej nie karmić trolli.

Czyli ignorować. Nie odpowiadać na posty.
Traktować jakby ich nie było.
Robić i pisać swoje.

Podpisuję sie pod tym czterema łapami!!

Liwia :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon wrz 26, 2011 21:51 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Jak już było pisane - koty są pod opieką Miaukota, z czego bardzo, bardzo się cieszę :) 30 zł, które wpłynęło do tej pory zostanie przekazane na konto Fundacji, a od dziś wsparcie dla kotów (na wydatki, których nie pokryje UM) należy kierować na konto :

ING Bank Śląski 86 1050 1621 1000 0090 7210 1638

Fundacja Pomocy Zwierzętom MiauKot
pl. Gen. Sikorskiego 2/2
41-902 Bytom

z dopiskiem "darowizna na cele statutowe - interwencja" lub "darowizna na cele statutowe - MCO"

Dzięki za wszystkie dobre słowa :) A gwoli jasności...
- nie wzięłam żadnego kotka z tej interwencji
- od nikogo nie wzięłam ani grosza, nigdy nie brałam wsparcia na żadnego kota, który przeszedł przez mój dom
- odnosi się to też do p. Grzegorza i całej akcji - nie "wymusiłam" i nie wzięłam od niego żadnych pieniędzy, na pewno chętnie sam to potwierdzi
- w tej sprawie poniosłam jedynie wydatki, ani przez moment nie domagałam się zwrotu żadnych kosztów
- losy wszystkich kotów w moim domu są ogólnie dostępne na forum
Ostatnio edytowano Śro wrz 28, 2011 13:55 przez Liwia_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon wrz 26, 2011 21:56 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

[quote="Liwia_"]Jak już było pisane - koty są pod opieką Miaukota, z czego bardzo, bardzo się cieszę :) 30 zł, które wpłynęło do tej pory zostanie przekazane na konto Fundacji, a od dziś wsparcie dla kociąt należy kierować na konto :

ING Bank Śląski 86 1050 1621 1000 0090 7210 1638

Fundacja Pomocy Zwierzętom MiauKot
pl. Gen. Sikorskiego 2/2
41-902 Bytom

z dopiskiem "darowizna na cele statutowe - interwencja" lub "darowizna na cele statutowe - MCO"

Dzięki za wszystkie dobre słowa :) A gwoli jasności...
- nie wzięłam żadnego kotka z tej interwencji
- od nikogo nie wzięłam ani grosza, nigdy nie brałam wsparcia na żadnego kota, który przeszedł przez mój dom
- odnosi się to też do p. Grzegorza i całej akcji - nie "wymusiłam" i nie wzięłam od niego żadnych pieniędzy, na pewno chętnie sam to potwierdzi
- w tej sprawie poniosłam jedynie wydatki, ani przez moment nie domagałam się zwrotu żadnych kosztów
- losy wszystkich kotów w moim domu są ogólnie dostępne na forum

Ja to potwierdzam....

Wpłynęło :
50 zł M.M. z Kratniczyna(pewnie pomyliłam miejscowość,ale są znaki zapytania w 3 literkach)
40 zł Avian
60 zł Moś
20 zł A.S. z Gliwic
30 zł Zakątek MCO, M.Ż. z Łodzi
30 zł J.G. z Wałbrzycha
20 zł Mulesia
=
(przelane 190 + 60 zl)
Ostatnio edytowano Czw wrz 29, 2011 15:12 przez justyna8585, łącznie edytowano 3 razy

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon wrz 26, 2011 22:55 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Wplacilam dla Miaukota. Kciuki za koty.

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Pon wrz 26, 2011 23:48 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

Zaktualizowałam tytuł i pierwszy post, myślę, że od tej pory wszystkie wpłaty będą szły już bezpośrednio do Fundacji, proszę o info raz na parę dni - będę uzupełniać. Na pewno Justyna musi jeszcze za kilka sprawdzić, czy nie dojdzie jakiś opóźniony przelew.

Dostałam kilkanaście e-maili z prośbą o numer konta, dobrze, że mogłam podać już ten fundacyjny. Okazało się też niestety, że ktoś rozsyłając mailowo prośbę o wsparcie podał omyłkowo numer konta innej fundacji, do której wpłynęły wpłaty na rzecz puchatków, mam nadzieję, że uda się wszystko bezproblemowo naprawić.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto wrz 27, 2011 2:13 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

dalia pisze:
antrea pisze:A jak sluzy zwierzetom PANI LIWIA?? No jak??
Wymuszajac na p. Grzegorzu 300 zl haraczu bo inaczej zwierzeta nie bylyby uratowane??!!
Zabierajac dla siebie najladniejsze i najzdrowsze kociaki?? I pytam jak koty JAK TE KOTY KTORE SA U PANI LIWII??!!
I co sie stalo ze zwierzetami ktore miala w domu??

Na temat rozliczen z PANIA LIWIA i jej "uczciwosci" PANI MALA1 moglaby chyba sporo powiedziec!!

I czemu PANI LIWIA milczy! I czemu odmawiala kotom dobrych domow by je u siebie trzymac??

a Pani to kim jest? i jaki ma Pani interes jeśli chodzi o te przejęte koty? po co one Pani?

dalia, szkoda zdrowia, po prostu, jak już napisano NIE KARM TROLLA
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto wrz 27, 2011 8:03 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

oj tam, dla porządku zapytałam nie bardzo licząc na odzew :D
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto wrz 27, 2011 8:09 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

dalia pisze:oj tam, dla porządku zapytałam nie bardzo licząc na odzew :D

lepiej nie polemizować z takimi trolami bo cie najpierw sprowadzą do swojego poziomu, a potem pobiją doświadczeniem
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto wrz 27, 2011 11:07 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

dalia pisze:a Pani to kim jest? i jaki ma Pani interes jeśli chodzi o te przejęte koty? po co one Pani?
Jestem osoba ktora nie chce by znow koty byly pokrzywdzone i uzywane jak rzeczy tylko dla pieniedzy!! A przez takie osoby jak PANI LIWIA zwierzetom sie dzieje krzywda!!

PANI LIWIA kłamie jak z nut, 300 zł dostała!!

I najwazniejsze!! tu PANI LIWIA o 8 kotach pisze a gdzie jest reszta?? Co PANI LIWIA z nimi zrobiła??

antrea

Od: Pon wrz 26, 2011 10:57

Post » Wto wrz 27, 2011 11:10 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:
dalia pisze:a Pani to kim jest? i jaki ma Pani interes jeśli chodzi o te przejęte koty? po co one Pani?
Jestem osoba ktora nie chce by znow koty byly pokrzywdzone i uzywane jak rzeczy tylko dla pieniedzy!! A przez takie osoby jak PANI LIWIA zwierzetom sie dzieje krzywda!!

PANI LIWIA kłamie jak z nut, 300 zł dostała!!

I najwazniejsze!! tu PANI LIWIA o 8 kotach pisze a gdzie jest reszta?? Co PANI LIWIA z nimi zrobiła??

A mnie się wydaje że PANI ANTREA to po prostu pseuduch stratny po akcji. :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto wrz 27, 2011 11:15 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

Zofia&Sasza pisze:

BINGO!!!
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto wrz 27, 2011 11:22 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

Szura-najmysi mama pisze:
Zofia&Sasza pisze:

BINGO!!!

Też na to stawiam :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]