Betbet pisze:magradz ależ Balbina wyładniała! Ptyś wydawał mi się dużo ładniejszy ,a teraz to chyba ona bryluje:)
a one są przecież prze piękne
Marea pisze:Betbet pisze:magradz ależ Balbina wyładniała! Ptyś wydawał mi się dużo ładniejszy ,a teraz to chyba ona bryluje:)
Jakiś czas temu Magradz pisała mi na PW że takie z nich zwyklaki, niezbyt urodziwea one są przecież prze piękne
![]()
Zresztą buraski zawsze mają wzięcie, Małgosiu zacznij je ogłaszaćpuki jeszcze małe są
znajdą domki szybko
Marea pisze:Małgosiu, kwestia gustumoim zdaniem są piękne i fotki też super, jak chcesz mogę im zrobić tablica.pl
Ale podejrzewam, że na piękności to one raczej nie wyrosną. biamila pisze:Podejrzewam, że sunia ma chore nerki albo pęcherz....mój Kamiś miał tak pod koniec życia zdiagnozowanie i leczenie pozwoli na bardziej komfortowe życie i suni i dt czy też ds.
Betbet pisze:mpacz tak na 90% właściciel się nie zgłosi... to że udało mi się pomóc znaleźć dom 7 szczeniakom to żaden wyczyn. Szczeniaki chcą niemal wszyscy, ale z ich mamą już jest trudniej, mimo że wygląda na młodą i piękną sunię.
Adopcja takiej staruszki, która dodatkowo nie trzyma moczu... to sprawa niemal beznadziejna:
Betbet pisze:Jedyną nadzieją byłoby, że sunia uciekła jakiejś staruszce, która kocha ją ponad wszystko, taką jaką jest. ale na to szanse są marne. Ludzie pozbywają się na różne sposoby psów niewygodnych...:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości