Dzis znow mielismy goracy dzien.
I tak tel.za tel.z 2 miejsc odbior roznych poslanek, rozladowalam czesc takich nadajacych sie dla nas dalam do szaf cz.na zdowej i cz.na kwarnt.reczniki do waskiej.
Te duze naszykowalam w 4 worach dla Piotra do schronu.
Uzupelniony pojemnik ze strzykawkami oraz duzo roznych medykamentow poszlo na schron/dostalismy od znanej nam osoby Ewa wie/ przekazane p.dr.
Rudasom zastrzyki podane.
Pozyczylam 3 kontenery prosila mnie p.od medykanemtow b.pilna sprawa /ale kotow nam nie dostarczy - do innego celu/

Jutro oddam.
Potem z Warka do weta mam z nia problem /widzialam sie z Alienor/ zaczelo sie od kichania i lekkiego katarku a po badaniu wyszlo ze chyba ma cos z watroba chyba bo dopiero bedzie miala badania.
Znow ma zatwardzenie daje jej syropek, z nia trzeba uwazac jak z jajkiem bo cos i zaraz cukier podskoczy albo straci przytomnosc.
Co prawda je i pije ale widac ze jej cos dolega po zachowaniu.
Kurcze czy ja nie moge miec chwili spokoju z kocimi chorobami czy los sie na mnie uwziol.
Teresa jak sie karta u Arlety skonczyla to trzeba dac nowa i kontynuowac leczenie smarowanie dalej ranek ta mascia na b... i pysia ta mascia ktora jest w lodowce carident i chowac do lodowki bo musi byc.
A jak bylam to Klimek przy mnie zrobil kupe i to samo co wczoraj rzadzizna i okropnie cuchnaca wlasnie ona byla w worku w koszu bo zaraz sprzatlam.
Miodek jest juz na miesznym jedzeniu czyli i/d, intestinal moderate contor i animonda po probie zobaczymy co bedzie /uzg.z wetem/
Wszystko nie tanie, za czesc zaplacila Gosia i czesc wzielam na f-re ale na jakis czas mu starczy nie ma tego za duzo ale i on tez za duzo nie dostaje kilka razy dziennie po troszku.
Potem zrobimy mu nastepne badania i zobaczy sie jak jest moze w koncu dojdzie do siebie.
Moze chociaz moglby byc na animondzie to zawsze taniej niz te saszetki.
Wprawdzie Miodek ma sponsorow ale sponsorzy pojda z torbami jak tak dalej pojdzie.
A nie pisalam ze w ub.tyg. Wiesia dala pieniazki i zakupilam jedzonko dla malych wiskasy junior 2 op. i 20 winstonkow poprzednie przyniosly Asia i Bogusia.
Czy Smola ma szwy do wyjecia?
i kiedy miala te sterylke Teresa wpisz albo mi powiedz trzeba wpisac do ksiazeczki bo wolontariusz zapomnial, a przy okazji lekarz podstepluje, bo sie zapomni daty.
Wiesiu dam Ci pw ale jutro juz nie mam sil ide spac.