Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 12:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

na węglowym wątku napisałam wywód na temat zduna :)
Ja osobiście cieszę się, że ta zbiórka będzie :D Nasza zbiórka nie idzie na zmarnowanie tylko na cudowny cel :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 24, 2011 13:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu puszki odebrane. Dzięki za saszetkę. :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 24, 2011 15:22 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

głupio się czuje :oops: :cry:
ja bardzo ,ale to bardzo się cieszę że o mnie myślicie ,naprawdę ale ..no jest to ale . :oops: :cry:

byłam dziś w hurtowni ,kupiłam troszkę żarełka dla maluchów ,ucieszyłam się bo była promocja do 3 saszetek Natures (czy cus takiego) następna gratis.
Złapałam też nowe saszetki i tacki o nazwie Tommy (chyba) nowość i cena 1.12 8O i kartka z opisem 97 % czystego mięcha ,nabrałam jak głupia
:oops:
Iza też
a przy kasie szefowa szepcze do ucha że to syf a kartki to jakiś oszołom naklejał ,bo w orginale mają z 5% ,niestety napis został zaklejony fałszywym opisem :twisted:
No i trzeba było wypakować się :evil:

Lusiak niby ciut lepiej ,ale nadal karmie strzykawką ,poje zresztą też...Tytka również .
Wchodzi tylko conv i dziś polizała saszetki .
Wydaje mi się że nadrzewna Emi również będzie chora. :cry:
Czuje się taka zmęczona i wypluta ,chyba pójdę do łóżka .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 24, 2011 16:42 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Kochana tu nikt o Tobie nie mysli nie mysl sobie :twisted: :wink: to forum kocie wiec tu tylko o kotach no i ewentualnie innych futrzacha sie myśli 8)
Obrazek

LimLim

Post » Sob wrz 24, 2011 18:27 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Tu sami miłośnicy zwierząt i tylko o nich myślimy :D

kaja888

Post » Sob wrz 24, 2011 19:29 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

LimLim pisze:Kochana tu nikt o Tobie nie mysli nie mysl sobie :twisted: :wink: to forum kocie wiec tu tylko o kotach no i ewentualnie innych futrzacha sie myśli 8)

wiedziałam :crying:

Jak by było pięknie gdyby mój Grześ żył :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 24, 2011 19:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

a gdyby tak Luśce podać Cykloferon ? czy ktoś może mi poradzić ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 9:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Witam prawie z rana .
Szpital w domu się powiększa.
Dzis dołączyła Pola ,za to Tytek zdecydowanie lepiej .
Moje koty dostają Unidox ,skutkuje na całe szczęście .Nadrzewna Emiśka też dostała Unidox i Tolfedynę ,jest lepiej.

Teraz do weta z Lusią .Luśka nadal karmiona .
Nadal trzymają sie persy i dwa maluszki Gandalf i Kropeczka .
Co prawda Kropka dziś rzygała ,ale w sekcji wymiocin znalazłam kłaki ,ulżyło i rzuciła się na Conva.
Idzie mi jeden Conv dziennie :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 13:54 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

do szpitaliku dołączyła malutka Kropeczka :cry: nadżerka na języczku ,prawdopodobnie stąd wymioty .
Jest już po zastrzykach ,je ,bawi się ,a to cieszy mnie najbardziej.
Przed chwilą byli też ludzie zainteresowani Gandalfem i Kropunią...warunek zabezpieczone okna ,pojechali do Castoramy ,zobaczymy.
Kto następny :cry:

miałam napisac i zapomniałam..zrobiłam sobie rano (o 10) śniadanko ,takie tam płatki owsiane z truskawką :wink: zalewane wodą (99gr w Żabce ) ,więc zalałam owe płatki wodą i poszłąm na chwilę do kompa (gorące były) wracam ,a tam nimo śniadanka ,wyparowało :twisted:
podłe ,ja im nigdy nie wyżarłam suchego :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 15:42 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

:lol: na zimę zapasy na brzuszkach robią.

Mrunia tez sie najeść nie moze. Kursuje: balkon-kuchnia-kuweta-kuchnia-balkon-kuchnia-kuweta... :lol:
Obrazek

LimLim

Post » Nie wrz 25, 2011 17:07 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Coś chyba za długo przy tym kompie siedziałaś skoro zdążyło wystygnąć i zniknąć 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 26, 2011 10:22 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

O kurcze, ale masz szpital... :cry:

:ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 26, 2011 10:27 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Za chorowitki :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon wrz 26, 2011 14:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

a co tu tak cicho?

kaja888

Post » Pon wrz 26, 2011 14:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

ewick pisze:a propos cioci weliny i kotów:
-Proszę proszę, nieeeee tylko nie kolejny nadrzewny kot w domuuuuu ;)
poza tym musiałoby się stać za dość tradycji, że ja bym choć trochę musiała w tym maczać palce ;)
w końcu do czarnej to kto drabinę musiał nosić o 1:30 w nocy ;)
a kto Rudego welinie przywiózł?
ja dla odmiany Dorciu mogę Ci naszego psa na wywczas na trochę przywieźć ;) jeśli chcesz oczywiście :strach:
bo mam kiepską wenę do sprzątania, a gdzie sienie ruszę to pies ;) ten sam oczywiście

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Łomatkokochana,że ja tego postu wcześniej nie widziałam.A przecież trzy koty nadrzewne to nie dwa.Muszę pomyśleć.ewick Ty masz trzy koty dwoje dzieci,męża zodiakalnego Lwa i psa.No psa przemilczę ,bo mam papugę.Dlaczego ja mam być gorsza,bo biedniejsza ooooooooooooo nie po moim trupie :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: Dorcia w środę będę w administracji -to ja zmienię tradycję i pomyślę o tym szarym on nie z drzewa ,albo o jakimś piesku coby mnie na spacer wyprowadzał :wink: :wink: :mrgreen: :piwa:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

[poprzednia][następna]