Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 5:15 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

urwiniu pisze:Teraz prośba ode mnie Dużej:
kochane koty i ich Duże/Duzi wesprzyjcie mnie cieplą myślą jutro, bo za siebie nie ręczę :evil: Przez to cholerne gimnazjum zaczynam nienawidzić swojej pracy a do tej pory kochałam ją :cry: Gdyby nie koty i pies w piątek składałabym wypowiedzenie, a tak będę umierać ze złości/ wściekłości/ i bezmiernego zdumienia jak ludzie w wieku 13-15 nie maja żadnych zahamowań a jeszcze trzeba wziąć poprawkę na rejonizację i tę patologie wypisaną na twarzach tych młodych ludzi.
Płakać mi się chce, że muszę tam iść :(
Dobranoc.
Duża

Bardzo ciepło myślę i trzymam kciuki.
Ja też, Ciociu :(
Duża mówi, żę patologię ma codziennie, a nie pracuje w szkole.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 26, 2011 11:37 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

urwiniu, radzisz sobie z Tygrychem_Oprychem, może tamte ludzkie dzikusy też się uda troszkę ucywilizować??? w każdym razie trzymamy kciuki :ok:

Będę myślał o Tobie, ciociu.

Lukrecjan

Ja co prawda cały czas myślę o sobie, jaka jestem piękna, ale się postaram na chwilkę oderwać

Wykałaczka

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon wrz 26, 2011 12:54 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

Trzymam kciuki, urwiniu, i dużo ciepłych myśli wysyłam :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon wrz 26, 2011 13:11 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

Napisałam nowy wierszyk, zapraszam :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 26, 2011 19:30 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

Wtłukłam dużej, TygRysiu :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 26, 2011 20:23 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

MalgWroclaw pisze:Wtłukłam dużej, TygRysiu :oops:
Fasolka

:ryk: :ryk: :ryk: no nie mogę taki ze mnie już Oprych, koffam Cię nawet jak bijesz Duża, choć nie podejrzewałbym Cie :oops:
Duża przetrwała ale marna jakaś. Bolek był u weta :twisted: dostał nowy antybiotyk i lek przeciwbólowy i je :1luvu: :1luvu: dużo je, duzo wiecej ode mnie. Duża się z tego cieszy. No kończę bo Duża idzie z blondynem na spacer, może uciekne?

aha, I Ja i Bolek I Gusto dziekujemy za ciepłe myśli dla Dużej, bo jak jej xle to nam też nie najlepiej, no. A skoro już jej lepiej to my się cieszymy :D

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon wrz 26, 2011 20:31 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

urwiniu pisze:Duża przetrwała ale marna jakaś. Bolek był u weta :twisted: dostał nowy antybiotyk i lek przeciwbólowy i je :1luvu: :1luvu: dużo je, duzo wiecej ode mnie. Duża się z tego cieszy. No kończę bo Duża idzie z blondynem na spacer, może uciekne?
aha, I Ja i Bolek I Gusto dziekujemy za ciepłe myśli dla Dużej, bo jak jej xle to nam też nie najlepiej, no. A skoro już jej lepiej to my się cieszymy :D
[/i]
TygRych

Marna Duża to kiepska służba :?
Dobrze, że Bolek je sporo :ok:
Nie uciekaj lepiej, co nie?
Fasolka wyrobiona
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 26, 2011 22:58 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

nie uciekłem :evil: Duża przed wyjściem zamkneła mnie w łazience :evil: Nasikałem na dywanik, a co, niech sobie nie wyobraża, że ze mną tak można,no.
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto wrz 27, 2011 4:59 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

No bo jak Ci się chciało, a nie było kuwety...
lepiej nie uciekaj. Duża coś kicha, to dlatego, że ucieka na dwór.
Czarna dzisiaj przytuliła się na ułamek chwili do dużej i dużej smutno się zrobiło. No i mówi, że wie, skąd wzięła wiesz, co. Chociaż przecież zmienia ubranie po powrocie z podwórka.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 27, 2011 9:51 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

Miaudoberek :) A mnie wczoraj Kulka broniła przed wetem, wiecie? Normalnie szok...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 27, 2011 13:27 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

TygRysiu, Ty oprychu, Ty normalnie kozaczysz nieziemsko... strach się bać :) Ale już nie uciekaj :)
Co tam u was dzisiaj?
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto wrz 27, 2011 21:26 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team 2

TygRyniu, mam nowy wątek. Przyjdź do mnie.
Fasolka

viewtopic.php?f=1&t=133691
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 27, 2011 22:25 Re: Jak sypia gruby kot- Duża na głowę upadła! DT potrzebny !

Duża na głowę upadła i potwierdza to bez wstydu. Przyniosła do domu kociaka, siedzi toto w łazience i piszczy. Nie kocham Dużej, a i szukamy DT dla...kici ma się rozumieć :)
TygRych

Podrzucono kociaka do naszej piwnicy, błakała sie i płakała ta sierota siedząc obok trutki na szczury :cry: Nie zostawia się przecież kociego dzieciaka w takim miejscu prawda? Wzięłam, siedzi w łazience i płacze, bo sama, bo bez mamy, bo chce wyjść, bo chce do psa, obija się o drzwi, wrzaskun mały :( Byliśmy u weta bo maleństwo zapchlone jak ta zapchlona lala, odrobaczone i odpchlone zostało, mała ma pomiędzy 5-6 tygodni (wniosek weta po oglądzie ząbków tej małej piranii). I mam problem, bo ani kasy ani warunków na kocie dziecko :( Latam z jednego etatu na drugi, w międzyczasie wyprowadzam psa, pacyfikuję TygRycha Oprycha, próbuję ułatwić życie w chorobie Bolkowi, karmię bezdomniaki. W tym wszystkim "zakatarzony, zamocznikowany i zabiałaczkowiony" odmawiający jedzenia Bolek :( Nie mam pojęcia jak inni sobie radzą. Chciałabym dla małej DT, płaciłabym za żarło, weta i ogłoszenia. Boje się aby się mała nie zaraziła od Bolka/TygRycha jakimś paskudztwem, albo osłabiony Bolus od niej, ale do piwnicy ani na podwórko nie wyrzucę :( TZW DOOPA
Obrazek

urwiniu

Post » Wto wrz 27, 2011 23:31 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Oj, oj, niedobrze bardzo :( :( :( :( :( :( :(
TygRychu, już wiem, o jakim wrzaskunie piszesz
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Biedaku mój.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]