Niewidoma koteczka i Tusia-siostry, szukają nowego DT.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 15:27 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Ania i jej Nitro pisze:Musiala tesknic, sliczne to powitanie z corka :kotek:

Aniu, to jednak jest niewidoma, czy widzi kontury, co wet powiedzial?

No właśnie ja miałem wątpliwości co do tytułu wydarzenia, najpierw dałem że niewidoma, potem zmieniłem...
No bo w sumie widzieć kontury a nie widzieć zupełnie nic to jest jednak (spora) róznica. Na razie zmieniłem tytuł na "Prawie niewidoma..." Proszę o ostateczną wersję tytułu, zmienię wedle wskazówek.

Olafen - bardzo chętnie zrobię wydarzenie dla tego uroczego kotka, prosiłbym tylko o tekst ogłoszenia z danymi kontaktowymi itd., tak jak u Pimpusi.
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Nie wrz 25, 2011 16:42 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

TWQ pisze:
Ania i jej Nitro pisze:Musiala tesknic, sliczne to powitanie z corka :kotek:

Aniu, to jednak jest niewidoma, czy widzi kontury, co wet powiedzial?

Proszę o ostateczną wersję tytułu, zmienię wedle wskazówek.

Dzisiaj u weta nie reagowała na światło nawet. :(
Ostateczna wersja to niewidoma. :(

TWQ pisze:Olafen - bardzo chętnie zrobię wydarzenie dla tego uroczego kotka, prosiłbym tylko o tekst ogłoszenia z danymi kontaktowymi itd., tak jak u Pimpusi.

To mój tymczasik rozbójnik. :wink:

Oby przyniosło skutek wydarzenie :ok: :ok: bo kotek naprawdę potrzebuje swojego ludzia. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 25, 2011 16:47 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

No Twój :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie wrz 25, 2011 18:05 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Dziękuję, oto link dla maluszka:
http://www.facebook.com/event.php?eid=277242208967772

Ten link tablica,pl mi się nie otworzył, skopiowałem treść z allegro.

Zmieniłem też tytuł wydarzenia Pimpusi. :(

TWQ

Post » Nie wrz 25, 2011 18:09 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Trzymam kciuki za Pimpusię z córeczką :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Nie wrz 25, 2011 18:22 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Aniu, a czy wet mówił że coś się może zmienić na lepsze w widzeniu Pimpusi?
Moja Tygryska też miała być całkiem niewidoma a jednak widzi kontury. Przed zmierzchem musi bezwarunkowo być w domu bo nic nie widzi, w ciągu dnia biegnąc szybko potrafi wpaść na coś, ale odkąd poznała dobrze cały ogród, nie tylko dom, daje sobie radę tak doskonale że widząc ją, nikt ze znajomych nie wierzy że ta kotka niemal nic nie widzi.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie wrz 25, 2011 18:43 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Ja-Ba pisze:Aniu, a czy wet mówił że coś się może zmienić na lepsze w widzeniu Pimpusi?

Mi się wydaje, że ona chyba widzi już jakiś zarys - kontur bo w dzień bardzo się wpatrywała w okno a wieczorem bardzo ciekawiła ją zapalona żarówka.
Wet gdy dzisiaj świecił jej światełkiem to nie reagowała.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 25, 2011 19:21 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Udostępniłam :)

olafen

Post » Nie wrz 25, 2011 19:34 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 25, 2011 20:02 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Moze potrzeba jeszcze troche czasu, zeby zagoilo sie po zabiegu? Tak bardzo bym chciala, zeby jednak... :(

Jak ona daje sobie rade w terenie?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie wrz 25, 2011 20:06 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Ania i jej Nitro pisze:Moze potrzeba jeszcze troche czasu, zeby zagoilo sie po zabiegu? Tak bardzo bym chciala, zeby jednak... :(
Jak ona daje sobie rade w terenie?

Tak, daje sobie radę ale na zimę nie powinny tam być.
Czas pokaże czy będzie lepiej z jej oczkami.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 25, 2011 20:22 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Posłuchajcie...to ja już nie wiem jak to jest jeżeli chodzi o wzrok Pimpusi.
A to przecież bardzo ważne. Najpierw było pisane, że może widzi kontury, ok, czyli nie całkiem niewidoma.
Potem żeby jednak zmienić na FB, że jest całkiem niewidoma, bo wet świecił latarką i nie było reakcji. Tak zrobiłem.
Teraz że jednak wcześniej wyraźnie reagowała na światło (okno, żarówka) no i że w sumie nie wiadomo jak będzie.
Zmieniam z powrotem że prawie niewidoma i że nie wiadomo jak to będzie ze wzrokiem, ale że sprawa nie jest całkiem stracona. Nie odbierajmy jej tej nadziei.
OK? :)

TWQ

Post » Nie wrz 25, 2011 20:26 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

Oj tak, nadzieje trzeby zawsze miec, ja mam ogromna jesli chodzi o oczka Pimpusi :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie wrz 25, 2011 20:34 Re: Niewidoma-po zabiegu, i 4 maluszki proszą o domki.

TWQ pisze:Posłuchajcie...to ja już nie wiem jak to jest jeżeli chodzi o wzrok Pimpusi.
A to przecież bardzo ważne. Najpierw było pisane, że może widzi kontury, ok, czyli nie całkiem niewidoma.
Potem żeby jednak zmienić na FB, że jest całkiem niewidoma, bo wet świecił latarką i nie było reakcji. Tak zrobiłem.
Teraz że jednak wcześniej wyraźnie reagowała na światło (okno, żarówka) no i że w sumie nie wiadomo jak będzie.
Zmieniam z powrotem że prawie niewidoma i że nie wiadomo jak to będzie ze wzrokiem, ale że sprawa nie jest całkiem stracona. Nie odbierajmy jej tej nadziei.
OK? :)

Czy będzie widziała kontury, czy nie - trudno powiedzieć. Najważniejsze, aby z córką trafiły do dobrego domku, bo z takim wzrokiem, lub bez nie może być na dworze

olafen

[poprzednia][następna]