Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Będę zamawiała Aerodesin 2000 na Allegro, czy ktoś chciałby się dołączyć?
http://allegro.pl/aerodesin-2000-1l-dezynfekcja-powierzchni-ecolab-i1833760009.html
Ja poproszęAniu, daj proszę, znać ile mam przelać razem z wysyłką.
Poczekajmy do wieczora, może ktoś jeszcze będzie chciał, wtedy napiszę do sprzedającego z pytaniem o koszt wysyłki, bo pewnie zależeć będzie od ciężaru.
I zainkasuję osobiście, bo do Ciebie z nim przyńdę
noemik pisze:dwie ma chyba brać lutra, ale na razie przepadła ze strażakami, to nie wiem, czy już brała, czy dopiero zamierza.
GK - ruch nieciekawy na pierwszej zmianie. coś tam do puszki wpadało, ale bez efektu łał.
noemik pisze:Annazoo, też poproszę jedną butlę odkażacza.
miszelina pisze:W kociarni są trzy budki, z czego jedna nieofoliowana.
Dwie stoją w łazience, jedna zamelinowana za kominkami.
Dzisiaj wieczór mam prezentować Katke, trzymajcie za nia kciuki.
W GK na razie średnio.
gertaaa pisze:miszelina pisze:W kociarni są trzy budki, z czego jedna nieofoliowana.
Dwie stoją w łazience, jedna zamelinowana za kominkami.
Dzisiaj wieczór mam prezentować Katke, trzymajcie za nia kciuki.
W GK na razie średnio.
Dużo kciuków za Katkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miszelina pisze:gertaaa pisze:Dużo kciuków za Katkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nic z tego, Państwo odwołali wizytę. Szkoda.
Koty w klatkach, Kufel ma rozwolnienie, wiślacki kupi mu jutro intestinala. I Kufel do końca tygodnia zostanie na obserwacji i na suchym.
PROSZĘ GŁASKAĆ MAMERTA, ON TYLKO ZE STRACHU SYCZY!!!! Bez głaskania się nie oswoi, a rokuje.
Annazoo pisze:noemik pisze:Annazoo, też poproszę jedną butlę odkażacza.
1. jej siostra
2. noemik
3. Kinga
jeszcze kogoś nie zauważyłam?
anna09 pisze:Annazoo pisze:noemik pisze:Annazoo, też poproszę jedną butlę odkażacza.
1. jej siostra
2. noemik
3. Kinga
MniePisałam na pw
Annazoo pisze:anna09 pisze:Annazoo pisze:noemik pisze:Annazoo, też poproszę jedną butlę odkażacza.
1. jej siostra
2. noemik
3. Kinga
MniePisałam na pw
Wiem, dlatego liczyłam Ciebie w umyśle i na palcach a nie tu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 126 gości