PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wiecie...plotkują nie tylko stare baby :wink: . Wcześniej mieszkałam w mieście, gdzie ludzie na klatce mówili sobie ze szczerym uśmiechem"dzień dobry", świetnie się znali (10 rodzin) i naprawdę nasza klatka była ze sobą zżyta choć przekrój wiekowy był ogromny. Była w niej i pani mniej lubiana ale można to przeboleć, kiedy reszta jest do rany przyłóż. Plotki tam nigdy nie zaznałam ani nie usłyszałam przez prawie 8 lat mieszkania. Natomiast po przeprowadzce w mniejsze środowisko...to co tutaj na swój temat usłyszałam najpierw po miesiącu mieszkania, później po pół roku...ręce opadają! Ludzi nie znam totalnie! Nikogo do domu nie zapraszam stąd pewnie te ploty -nie mam zresztą potrzeby bo moje grono dotychczasowych znajomych jest wystarczająco duże. Może z widzenia z ulicy znam 5 rodzin i ze 3 z reszty miejscowości ale to przechodzi ludzki pojęcie...Jedną z plotek jest m.in. taka, według której moja starsza córka nie jest moja córka tylko męża z pierwszego związku ...no powiedzcie, czy ręce nie opadają. Trochę mnie to śmieszy ale nie będę dementować choć celuje to w moje dzieci, niech się baby pasą na tych plotkach. Mam to gdzieś. Już nie wspomnę o tym ile to razy nie byłam w ciąży i ile to razy nie ustępowano mi miejsca w kolejce (choć do brzuchatych nie należę) - i tu wiem, kto ową plotę rozsiał - dziecko sąsiadki przy którym powiedziałam na dworze mężowi, ze się obżarłam i mam brzuch jak w ciąży na co mąż że faktycznie...Dziecię zapewne mamie powtórzyło-miało 6 lat i gumowe ucho a mamusia pleciuga podała dalej ... Ta sama mamusia napisała na nas z troską do skarbówki :wink:. tyle w temacie plotki. Piękny mamy dziś jesienny dzień, słonce pięknie świeci - życzę wszystkim udanej niedzieli :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie wrz 25, 2011 13:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

solangelica pisze: A co do tajemnic... nie robmy z tego jeszcze wiekszej tajemnicy niz jest - sa czasami takie sytuacje szczegolnie w ukladach z weterynarzami (ale nie tylko) ze pewnych spraw na forum sie nie da opisac i wyjasnic. Najwazniejsze jest dobro kotow w tym momencie. I uwazam ze Uns ma obowiazek tlumaczyc sie tylko osobom zainteresowanym bezposrednio - :1luvu:

Mam inne zdanie...forum publiczne, zbiórka publiczna a wyjaśnienia na PW? A czy np my myśląc o pomocy unsowi jesteśmy bezpośrednio zainteresowane, czy nie? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 25, 2011 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Za dużo się tego nawarstwiło w kwestii Unsa. I nawet jeśli się wszystko wyjaśni - a powinno wiele być wiadome dzisiaj, gdyż ktoś z forum ma być u Unsa - to trzeba będzie pomoc tak zorganizować, żeby to nie gotówką wypłacać wygraną... Ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Musimy poczekać na rozwój wypadków.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie wrz 25, 2011 14:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Drogie czarownice :1luvu: Jeszcze wczoraj wieczorem pojawiły się życzenia urodzinowe dla mnie :oops:
Jako że,wczoraj nie podziękowałam za nie,dziękuję dzisiaj raz jeszcze i tysiąckrotnie!!!!!!!!Dziękuję wszystkim za pamięć!!!!

Natomiast dzisiaj swoje osiemnaste urodziny obchodzi czarownica agnieszka1565 :1luvu:
Zyczę jej wszystkiego dobrego,pomyślności ,uśmiechu i pociech z dzieci ,męża kotów i psicy :D Aga 100 lat :torte: :balony: :torte: :balony:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie wrz 25, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Agnieszko1565....wszystkiego najlepszego!!!!!!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 25, 2011 15:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

shira3 pisze:
solangelica pisze: A co do tajemnic... nie robmy z tego jeszcze wiekszej tajemnicy niz jest - sa czasami takie sytuacje szczegolnie w ukladach z weterynarzami (ale nie tylko) ze pewnych spraw na forum sie nie da opisac i wyjasnic. Najwazniejsze jest dobro kotow w tym momencie. I uwazam ze Uns ma obowiazek tlumaczyc sie tylko osobom zainteresowanym bezposrednio - :1luvu:

Mam inne zdanie...forum publiczne, zbiórka publiczna a wyjaśnienia na PW? A czy np my myśląc o pomocy unsowi jesteśmy bezpośrednio zainteresowane, czy nie? :roll:

Mialam na mysli osoby ktore byly zainteresowane bezposrednio pomoca a nie tych ktorzy nic nie dali, nic nie pomogli a tylko z czystej ciekawosci i checi sensacji siedza na watku. O to mi chodzilo. Tylko ze tutaj jest trudna sytuacja bo nie mozna pewnych rzeczy uwiarygodnic a forumowe bagienko wrze jak najglosniej sie da. I nie da sie tak latwo oddzielic bagienkowych od reszty bo forum jest publiczne w koncu i zbiorka tez... Ale zadanie wyjasnien od osob ktore kompletnie ze sprawa nie mialy nic wspolnego w taki sposob jest moim zdaniem paskudne.

Agnieszko!! STO LAT :) :1luvu:

W kwestii naszej ufam jasdor, bo jesli ona mowi ze Uns jest wiarygodny a sytuacji nei da sie od razu wyjasnic publicznie to mysle ze trzeba spokojnie poczekac na ciag dalszy. Natomiast nie uwazam ze trzeba Unsowi slepo ufac, bo to jest zbiorka pieniedzy jak wspomnialas. Tylko wkurza mnie ta cala otoczka i wscibstwo forumowe. Bleh. Po prostu masakra.

Trinity ja sie nie przejmuje jesli o mnie chodzi ale to co sie dowiedzialam o sobie i TZcie to po prostu miazga :? Za to wszystko nie omieszkam podziekowac tesciowej jak ja spotkam. Bo to jej tperfidne dzialania i rzadzenie sie sprzed kilku lat spowodowaly mnostwo zamieszania plus glupie plotki.

Dzis jest ten dzien gdy zatesknilam za Krakowem, serio serio...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie wrz 25, 2011 16:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Agnieszka wszystkiego naj naj :)
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Nie wrz 25, 2011 16:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wszystkiego najlepszego Agnieszka :D :piwa: :birthday:
i kwiatek ode mnie ;)
Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie wrz 25, 2011 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Agnieszko. Sto lat :birthday: :balony: :torte: :balony: :birthday:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie wrz 25, 2011 17:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Agnieszko kochana z kosmitkami - wszystkiego, wszystkiego, co najlepsze!!! :birthday: :balony: :torte: :surprise:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie wrz 25, 2011 18:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

I ode mnie!!! :1luvu:
Sto lat w zdrowiu i szczęściu!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie wrz 25, 2011 18:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Kto mnie przytuli ?

Ręka boli swędzi i piecze. Ropa się leje .....
Psica się wcale nie czuje lepiej .

nie mam jak jutro przywieźć koncentratora ........

Buuuuuuuu

:cry: :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie wrz 25, 2011 18:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Etiopia, przytulamy całą gromadą; Karina, Puszek, Garfild, Rys i Chmurek. TRzymaj się dziewczyno :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie wrz 25, 2011 18:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

A najmłodsza mietła jak sie miewa?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie wrz 25, 2011 18:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

villemo5 pisze:A najmłodsza mietła jak sie miewa?

No właśnie też ciekawa jestem... Agnieszko :birthday: kochana!!!!!!!!! Spełnienia marzeń :). Etiopio trzymaj się, dasz radę!!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]