2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 12:56 2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

Witam,
na działce u mojej koleżanki są 2 piękne, oswojone kocurki, z tego co wiem oba są wykastrowane. działkowicze dokarmiają je całe lato, chyba w tym roku ktoś je wykastrował dopiero, natomiast nie wiadomo ani kto ani gdzie :( fakt jest jednak taki ze one nie poradzą sobie zimą wśród watahy dzikich niekastrowanych kotów!!!! których tam jest zresztą kilka.. :evil:
kotki są piękne, kochane, pewnie dadzą sie złapać w transporter jak tylko przyjdą, nie wiem, nie probowałam ich złapać ale koleżanka mówi ze bez problemu podchodzą na kolana i do głasków :) ja mam swoje dwa koty, nie mogę ich wziąsc do siebie, o tamtych nie wiem ani czy są chore ani wogóle czegokolwiek, widzę tylko ze stan futra jest doskonały, ze kociaki dobrze się czują, i ze teraz nie chodzą głodne... natomiast zimą kiedy działkowiczów juz nie ma... będą skazane na śmierć..
PROSZĘ, BŁAGAM W ICH, SWOIM I KOLEŻANKI IMIENIU, O DS LUB DT !!!!!!
mam zdjęcia kotków, mogę pomóc w ich wyłapaniu, niestety nie stać mnie ani na weta (Cezar z wątku viewtopic.php?f=1&t=125952, ma łapkę na moim wetowym portfelu :)) ani na karmę dla dodatkowych mordek..:(

proszę pomóżcie, ja mogę tylko w ten sposób, ale moze jest ktoś kto ma kawałek ciepłego miejsca na zimę, kto da troszę z talerza, z serca.. kociaki są tego warte..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
powiedz tylko : kici kici..
Obrazek

[*] MRAU odszedł w straszliwym wypadku 27.10.2011 :(

kcramzes

Od: Wto mar 29, 2011 15:25

Post » Nie wrz 25, 2011 13:19 Re: 2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

Kotki piekne - warte zainteresowania! :D

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Nie wrz 25, 2011 13:20 Re: 2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

Publikuje na swoim FB :) na razie tylko tak mogę pomóc :(
Cartman :) w końcu w domu :)

regis080785

Od: Pt kwi 01, 2011 0:39

Post » Pon wrz 26, 2011 16:40 Re: 2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

kochani, kotki nadal do adopcji, choćby na DT. czy naprawdę nie ma nikogo, kto chciałby je pokochać??!! :kotek: :kotek:
Obrazek

kcramzes

Post » Pon paź 31, 2011 1:37 Re: 2 śliczne wykastrowane kocurki zostaną na zimę na działkach?

Kochani,
czarnulek idzie do mnie za tydzień, smutne to niestety bo odszedł mój ukochany Mrau, i biorę czarnuszka na stałe, miął być tymczas ale.. :( tylko nie jestem w stanie wziąć go już, nie umiem zaleczyć tak szybko rany po moim Mrau.. ale transporter gotowy, idą chłodne wieczory i czarniutki bedzie wygrzewał się zimową porą razem z Cezarkiem ;)
natomiast srebrny kotek nadal bez domu, nie mogę go wziąć nawet do piwnicy, ponieważ wynajmuję i właściciele są anty. proszę pomóżcie, moze znajdzie sie kochający domek dla tego pieknego stworzonka??? jest niesamowicie miziasty, potrzebuje kochającego serduszka, miseczki z jedzonkiem i ciepła na zimę.
proszę niech wasze serca nie zamieniają się w lód!!!! pomóżcie znaleźć mu domek jeśli sami nie mozecie go wziąć!!!!
Obrazek

kcramzes