Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:AniHili pisze:kotkodoroty- wszystkieeeego naj![]()
![]()
Etiopia - a czego chcesz się uczyć? Boi mi się edukacja zamarzyła
Technik weterynarii i fizjoterapia zwierząt - tak że najbliższe 3 lata będę kuć ryć i praktykować![]()
....
AniHili pisze:Etiopia pisze:AniHili pisze:kotkodoroty- wszystkieeeego naj![]()
![]()
Technik weterynarii i fizjoterapia zwierząt - tak że najbliższe 3 lata będę kuć ryć i praktykować![]()
....
No to gratulacje, to chyba dość trudny kierunek
Przynajmniej w porównaniu z moją grafiką.
Etiopia pisze:AniHili pisze:Etiopia pisze:AniHili pisze:kotkodoroty- wszystkieeeego naj![]()
![]()
....
No to gratulacje, to chyba dość trudny kierunek
Przynajmniej w porównaniu z moją grafiką.
Od dawna robię zastrzyki, podskórne, domięśniowe i dożylne. Podłączam kroplówki podskórnie i dożylne. Miałam psa z cewnikiem w domu. w przyszłym tygodniu będę musiała nauczyć się obsługi dojścia centralnego ..... Od jutra koncentrator tlenu i nebulizator ...
Więc![]()
Bardziej obawiam się fizjoterapii. Ten kierunek będę zgłębiać we Wrocławiu.
moja wetka tfu wetka moich zwierząt nic tylko mnie wysyła na weterynarie .....
pomponmama pisze:No nie wiem Etiopio, co na to twoje zwierzęta; wszak na ten przykład dzieci nie lubią lekarzy, ani pań, które je kłują, czy też karmią różnymi świństwami.To trochę tak jak w tym dowcipie;
Przychodzi chłopiec do apteki ;
- czy to pani sprzedaje tran? - pyta grzecznie
- tak, to tu można go kupić - odpowiada z uśmiechem pani farmaceutka
- TY ŚWINIO!!!
Etiopia pisze:pomponmama pisze:No nie wiem Etiopio, co na to twoje zwierzęta; wszak na ten przykład dzieci nie lubią lekarzy, ani pań, które je kłują, czy też karmią różnymi świństwami.To trochę tak jak w tym dowcipie;
Przychodzi chłopiec do apteki ;
- czy to pani sprzedaje tran? - pyta grzecznie
- tak, to tu można go kupić - odpowiada z uśmiechem pani farmaceutka
- TY ŚWINIO!!!
Pomponku mój ukochany . Psica dużo lepiej znosi zabiegi w moim wykonaniu niż to co jej robią w gabinecie .....
Podobnie koty. W zaciszu domowym nie mam problemu z niczym ....
charm pisze:villemo5 pisze:Choć ten jego idealizm dziecinny wkurza mnie niemożebnie.
a czy któraś z nas nie była kiedyś naiwną idealistką...?
(choć u mnie np skończyło się rozwodem i latami dochodzenia do siebie...)
Trinity36 pisze:Ooo, droga Sol, 'poziom z piaskownicy' to doprawdy eufemizm - jesteś dla nich zbyt łaskawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Google [Bot], nfd, puszatek i 148 gości