Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 21:42 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

ale dodac, ze na DS by sie nie obrazil? ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob wrz 24, 2011 21:47 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Czyli jak" Łukaszek śliczny kot po operacji łapy szuka domu!"
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob wrz 24, 2011 21:48 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zuza pisze:ale dodac, ze na DS by sie nie obrazil? ;)

chyba trzeba go zapytac, albo zaryzykować takie stwierdzenie bez pytania go o zdanie :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 24, 2011 21:58 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

kussad pisze:Czyli jak" Łukaszek śliczny kot po operacji łapy szuka domu!"

zamiast śliczny wstawiłabym jakąś cechę ktorej mogą w kocie szukać ludzie typu pieszczoch, łagodny itp. trzeba pomyśleć :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 21:59 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Jestem za pieszczochem :) Bo on jest pieszczochem?

zuza

Post » Sob wrz 24, 2011 22:06 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Łukaszek - kot pieszczoch po operacji łapy szuka domu!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob wrz 24, 2011 22:08 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

kussad pisze:Łukaszek - kot pieszczoch po operacji łapy szuka domu!

a ja też podumam nad tytułem, ok? :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 22:11 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Moze Lidka02 cos podpowie, ona go przeciez zna najlepiej :)

zuza

Post » Sob wrz 24, 2011 22:13 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zuza pisze:Moze Lidka02 cos podpowie, ona go przeciez zna najlepiej :)

święte słowa :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 22:18 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

W takim razie czekam ze zmianą tytułu ale jeszcze tutaj zaglądnę - pracuję na innym wątku.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob wrz 24, 2011 22:29 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

kussad pisze:Łukaszek - kot pieszczoch po operacji łapy szuka domu!

Bardzo trafny tytuł :ok: :wink: Łukaszek jest przemiły!!! Za każdym razem kiedy robiłam cos w jego klatce gramolił się na tych swoich trzech zdrowych łapinkach do przytulenia, wywalał brzuch do głaskania, mruczał i ufnie patrzył w oczy! Bardzo fajny kotek, naprawdę! Chyba czyje się w Fundacji nienajgorzej, bo ma wspaniały apetyt (widziałam jak przegryzał sobie chrupaski rekreacyjnie, na leżąco, z pobliskiej miseczki :lol: ), kuweta chętnie używana, ogólnie wszystko ok.
Becia, jutro Twoja kolej na głaskanie chłopaka :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob wrz 24, 2011 22:41 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

:ok: :ok: :ok: :D

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 23:08 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Zmieniłam tytuł na swoją propozycję - pojawię się dopiero jutro wieczorem - może coś wymyślicie :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie wrz 25, 2011 10:33 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Nie mam wyników Łukaszka wet ma wpisane ale już do tego weta nie jeżdżę zmieniłam na tańszego , z tego co pamiętam wet mówił że wszystkie wyniki z krwi miał o połowę za niskie , o żółtaczce i anemi wiecie ..Wet była później zdziwiona że chłopak tak się wylizał .Łukaszek jest miziasty , lubi głaskanie on potrafi całą puszkę zjeśc na dzień dobry , to towarzyski kot choć inne lubi pogonić .Ładnie trzyma się na działce nie odchodzi daleko .Domek dla niego musi być jedynie nie wychodzący , bo ja jak go zabrałam to długo był u mnie za siatką żeby się zadomowił , miał wejście do altany i na zewnątrz i był bardzo zadowolony .I żeby potem nie było tak że ktoś go zabierze i później nie można się niczego o kocie dowiedzieć bo ktoś tam nie ma czasu pisać , gdzieś taki wątek czytałam o persie tak to nie chcę .Łukaszek jest u mnie tak długo więc może być dłużej a jak będzie trzeba to zabiore go do domu jakoś się z moim stadem nauczy .On już bardzo dużo przeszedł więc nie moze znów gdzieś może iść na poniewierkę ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie wrz 25, 2011 10:49 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

No pewnie, ze to musi byc taki domek, ktoremu zaufasz :) Wiadomo.

zuza

[poprzednia][następna]