Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 10:53 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

I to jest najlepszy odgramiacz :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 23, 2011 11:02 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

Marzenia11 pisze:
Karolek(ona) pisze:ale wesoła banda, aż żal, że nie mozna wszystkich zatrzymać :mrgreen:

uwierz mi - NIE ŻAŁUJĘ! :evil: :evil: :evil: :wink:

hehe domyślam się, jak masz wesoło - ja zaraz ide po mojego 5letniego syna do przedszkola i jak nie zabiore go na spacer to bede miała tornado w domu jak sie zaczna ganiac z kotem

a te kupuale za tv , może im włacz go :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 23, 2011 11:21 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

Do syna i kota dołóz jeszcze 4 2,5miesięczne torpedy :evil: :mrgreen:
a jesli chodzi o qpale - musze przyuważyć ktora to i wyadoptować jako pierwszą :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 23, 2011 11:29 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

zamontuj jakis dzwoneczek kazdemu na ogonie to jak będzie "odczepiał wagonik" to usłyszysz albo zobaczysz śaldy na dzwonku :wink:

tylko jak będzisz adotpowac go to napisz do odmu z tv na ścianie lub z wielkim tylem przylegajacym do sciany
:ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 23, 2011 11:30 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

Karolek(ona) pisze:
tylko jak będzisz adotpowac go to napisz do odmu z tv na ścianie lub z wielkim tylem przylegajacym do sciany
:ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 22:04 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

Kubus pojechał do ds..... oby na zawsze i oby się tam czuł wyśmienicie i był szczęśliwy..

Pusto okropnie. Koty zdenerowowane, tyle zmian w ciągu zaledwie trzech dni.

Bardzo mi trudno..

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 22:27 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Kubusia, jego DS i oczywiście za Ciebie. Zobaczysz Kubusiowi będzie tam dobrze :piwa:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 23, 2011 22:28 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Będzie dobrze, nie martw się :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt wrz 23, 2011 23:01 Re: Mojewolnożyj..TORPEDY! :) s.40 dług w lecznicy500zł

Marzenia11 pisze:Kubus pojechał do ds..... oby na zawsze i oby się tam czuł wyśmienicie i był szczęśliwy..

Pusto okropnie. Koty zdenerowowane, tyle zmian w ciągu zaledwie trzech dni.

Bardzo mi trudno..

Kciuki za Kubusia i za Ciebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt wrz 23, 2011 23:06 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Zobaczymy jak będzie. Uwierzcie jednak, ze Kubuś wcisnął się pod naprawdę niską kanapę - z przerażenia jak go wypuściłam, ledwo tyłek wcisnął... Tak samo jak było u mnie w pierwsze dni gdy się chował za kuchenką gazową, tylko że wtedy był znacznie, oj znacznie chudszy..

Mam nadzieję, ze pani będzie cierpliwa. Mam nadzieję, zę Kubus odnajdzie się jako jedynak. Mieszka w pięknym miejscu na Saskiej Kępie.. Jak się nie uda to wróci do mnie, po prostu...

Ale się poryczałam bardzo. Nawet się nie spodziewałam takiej reakcji - cały dzień byłam spokojna i nawet nie pamiętałam zbytnio o tym, że go zawozę. Koncentrowałam się na torpedach, pisaniu emaili o innych kotach, trochę pracy..

Czuję, że wysiadam fizycznie - znów mi się rozwija jakaś infekcja uszno-gardłowa. Typowa dla mnie reakcja na stres.

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 9:01 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Marzenia, trzymaj się!
Wiem, że Ci smutno, ale będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 24, 2011 9:11 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Daj znać, jak się Kubuś aklimatyzuje gdy będziesz mieć jakieś wieści. Biedak pewnie w stresie, ale jak zauważy, że i tam mu nic nie zagraża, na pewno da sobie radę. Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob wrz 24, 2011 22:11 Re: Mojewolnożyj..Kubuś pojechał... Kciuki!!!!!ciągle dług 500zł

Kubuś się boi - siedzi pod kanapą, nie je, nie sika... ale rano były ślady łapek kocich na kanapie i kurz spod wersalki więc chyba wylazł w nocy i spał na kanapie..
Oby.
Umieram z niepokoju o jego aklimatyzację. Wiem że to trudna adopcja i trudno było sie spodziewać innej reakcji, ale juz bym chciała wiedzieć, ze je i korzysta z kuwety. Wszystko inne się ułoży z czasem.
Pani jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała dla niego. I niech tak bedzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 22:13 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob wrz 24, 2011 22:13 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Będzie dobrze :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]