Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 16:41 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ja też chciałam bardzo podziękować wszystkim zaangażowanym w dzisiejszą "akcję" :1luvu:

A Pani Oli życzę dużo radości z życia z Saszą :D I cieszę się, że przy okazji Klementynka ma większe szanse na znalezienie domu dzięki temu, że jest w DT. CatAngel robiła ostatnio ogłoszenia również dla niej więc mam nadzieję, że będzie odzew. Kontakt jest podany do Basi, ale problemu z przekazaniem ewentualnych informacji się nie spodziewam :)
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 24, 2011 16:43 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

a Klementynka ma obecnie na imię Inka:D
Basiu, Sasza okupuje plecy i kolana Oli, miziak okrutny, a Inka zwiedza włości. Strasznie się cieszę, że chociaż te dwie panienki dziś już będą spać w swoim domku...

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob wrz 24, 2011 17:25 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ja już piszę z Meksyku.
Tak strasznie mi głupio, że właśnie teraz wyjechałam gdy jest tak trudno.. :oops:

Jeszcze wczoraj rano w drodze na lotnisko rozmawiałam z Basią...
Nie były to wesołe rozmowy...
Ale bardzo wam dziękuję, że jesteście teraz z Basią...
Los nie jest łaskawy...

Tyle koteczków odchodzi.
Basia już straciła siły... ale robi to co robi, żeby świat wiedział o tych koteczkach, żeby nie odchodziły bezimiennie...

Ułyszcie nas i zobaczcie nas...
To musi mieć jakiś sens... choć tak trudno przeżywać tę wszechobecną śmierć :(

Tęsknię już za Wami.... choć Meksyk jest dla mnie drugim domem i jest tu wiele osób, za którymi tęsknię jak jestem w Polsce...

Ale jestem, melduję się choć przywiozłam ze sobą dużo pracy z Polski...
Takie życie...

Ściskam mocno wszystkich.., troszkę jeszcze w dziwnym stanie, bo mam 7 godzin różnicy czasowej a podróż trwała prawie cała dobę... U Jesusa w domu wylądowałam dopiero o 23.00 czasu meksykańskiego czyli o 6 rano naszego czasu...

Bardzo się cieszę, że dwa kotki uratowane :ok:

Pozostaniemy w kontakcie
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob wrz 24, 2011 18:13 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

horacy 7 pisze:Tak te maleństwa i jeszcze jeden czarny ale wyślę Ci fotki z dzisiaj ,ma zaropiałe oczy.Martwi mnie też nowa tri oddana przez właścicieli ,wygląda dużo gorzej niż ostatnio ,ma depresję i nie wiem co jeszcze.O Teofila dopytam znajomą pracownice.

Ja bardzo przepraszam, ale moze fajnie byloby zrobic tri ogloszenie na FB?
Ostatnio uczestniczylismy w rozsylaniu dwoch ogloszen dla 3 kotow, i z tego co mozna przeczytac, jedna kotka ma juz dom, a dwa koty zapewne tez niebawem.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Sob wrz 24, 2011 18:28 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Szylko nr 94 bądź szczęśliwa.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 24, 2011 18:39 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

obie będą szczęśliwe:)
Kasiu, jaki masz mail? podaj mi na PW, wysle Ci ich fotki z domu, to mozna na 1 stronie wstawic:)

sebow

Post » Sob wrz 24, 2011 18:49 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ja dziękuję jeszcze raz wszystkim za wszystko co robicie i ,że jesteście.Zosiu jak sie cieszę ,że się odezwałaś i dzisiaj właśnie mówiłam ,ze tęsknię za Tobą i naszymi rozmowami.Byłam jeszcze raz w schronisku bo zadzwonila dziewczyna w sprawie czarnego maleństwa tylko chłopca ,ja w domu mam dziewczynki lecz wiedziałam ,ze w schronisku jest czarny maluch.Dziewczyna ze Szczytna pojechałam jej go pokazać w poniedziałek ma go adoptować .Oby wszystko wyszło ,kontakt miała z fb.Dziękuję więc Wam bo ja się tam poruszać nie umiem i chyba czasu mi brak by się nauczyć.Może kiedyś załapię.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 24, 2011 18:55 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Tak te maleństwa i jeszcze jeden czarny ale wyślę Ci fotki z dzisiaj ,ma zaropiałe oczy.Martwi mnie też nowa tri oddana przez właścicieli ,wygląda dużo gorzej niż ostatnio ,ma depresję i nie wiem co jeszcze.O Teofila dopytam znajomą pracownice.

Ten czarny Basiu ?

Obrazek

Kasiu ten też jest tylko to pingwinek gdzieś dwu miesięczny,na fotkach nie widać ,ze taki mały bo fotka z bliska robiona.Jest jeszcze jeden cały czarny około 2 miesięczny.Mam fotki tego krówka brat biało-rudego jest przepiękny lecz dziki .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 24, 2011 18:59 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

3mam kciuki za adopcję czarnego Maluszka. Będzie dobrze i oby kolejny kot dostał szansę :ok:

sebow

Post » Sob wrz 24, 2011 19:15 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

sebow pisze:3mam kciuki za adopcję czarnego Maluszka. Będzie dobrze i oby kolejny kot dostał szansę :ok:

też trzymam mocno kciuki :ok:
Basiu, jak dzieciaki dzisiaj?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 24, 2011 19:27 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Cieszę się, że dwa kolejne koteczki znalazły swoje miejsce na świecie... :1luvu:
Basiu, trzymaj się, myślami jesteśmy z Tobą i twoimi zwierzakami.
Uściski i całusy od nas :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob wrz 24, 2011 19:46 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Nie wiem, czy Bryś dalej ma te swoje biegunki. Na jednym watku dziewczyny piszą, ze jest na taki problem fajny i niezbyt drogi probiotyk: http://www.planetavet.pl/FATROGERMINA_P ... _G-48.html Ktoś nawet pisał, że dawał to kocikom z pp i na biegunkę pomagało, ale to bylo na jakimś jeszcze innym wątku
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob wrz 24, 2011 19:47 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

sebow pisze:obie będą szczęśliwe:)
Kasiu, jaki masz mail? podaj mi na PW, wysle Ci ich fotki z domu, to mozna na 1 stronie wstawic:)

PW poszło :)
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 24, 2011 19:48 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Cieszę się, że jeszcze jedno kocie życie będzie uratowane.
Trzymam kciuki za czarnego koteczka...

Ściskam wszystkich mocno i trwajcie, proszę...
Trzeba wytrwałości w trudnej kociej służbie.

Basiu przytulam z daleka
I wrócę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob wrz 24, 2011 19:53 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

A ja idę porobić trochę ogłoszeń białym i czarnym maluszkom :wink:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]