Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Dziewczyny szkoda czasu, to nie o kotkę chodzi tylko spamowanie...
rakel9 pisze:Co rok nie rodzę, ale mam jednego bobaska na razie - Amelkę. nie sądzę aby człowiek miał rodzić co rok, bo ja np. bym się wykończyła - jedno na razie mi starczy heh. Macie rację, w poniedziałek umówię się na wizytę, co ja bym zrobiła z tyloma kotami. Moja kotka na razie nie jest przy nadziei i nie będzie. nie chodzi o spam, jak chcecie to mogę przesłać zdjęcia Micy tylko musiałabym je zrobić najpierw. pozdrawiam
vip0 pisze:Wreszcie jestem.
Witam na forum nową posiadaczkę koty.
Popieram- wysterylizować kotę, póki czas, ja tak zrobiłam i mam spokojną głowę, a Zosia szczęśliwa.
A z innej beczki...jak kończy mi się jakis towar biżuteryjny, w sensie części składowych, to zamawiam w pasart albo w qnszt.
Przesyłki w qnszt przynosi mi pani listonosz, przemiła osoba, ale jednak pci tożsamej.
Natomiast z pasart przywożą kurierzy z Siódemki.
No właśnie, ci kurierzy....
Juz pomijam to, że w tej firmie przyjmując nowych pracowników robią chyba casting, żeby ich przedtem oblukać, bo kurierzy jeden w jednego przystojni, śliczni, uprzejmi, zębami błyskają i wogóle.
Ale czemu zawsze takie cudo przychodzi właśnie wtedy, kiedy wyglądam jak kupa?![]()
W jakimś rozwleczonym dresie, owłosionym do granic możliwości, bo akurat Puniowi na przytulanki sie zebrało, włos byle jak zebrany, nieuczesany, z mieszkania wionie sraliną, bo Zofia zdecydowała się właśnie w tej chwili wypróżnić...no ogólnie masakra.
I jak tu wrazenie zrobić?
Jakbym tak się ładnie obrobiła, potrząsnęła lokami....
Ale nie, bo oni przyłażą wtedy, jak ja akurat wyglądam niewyjściowo.
Nie wiem, skargę jakąś złożę, albo co....
vip0 pisze:No...tylko trza go najpierw mieć.
kotx2 pisze:vip0 pisze:No...tylko trza go najpierw mieć.
no czasem bywa pomocny
kocurzyca41 pisze:Jednak Tż do czegoś czasem się przydają...Tylko mojego to najczęściej wtedy nie ma i ja też taka rozmemłana odbieram przesyłki.
kamari pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:No...tylko trza go najpierw mieć.
no czasem bywa pomocny
No ale Kotx nie ma żadnej przyjemności z tych kurierówA ty Małgoś naszykuj się od rana, jak coś zamawiasz
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu....Może niech ci kurierzy dzwonią i umawiają się z tobą na konkretną godzinę,żebyś te loki mogła zrobić...Bo po mojemu to Ty zasługujesz na najlepszego faceta pod słońcem...jeśli oczywiście chcesz jakiegoś .Jak Plamuś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości