PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 23, 2011 13:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wstawię jak ją od Ciebie dostanę na pw 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 23, 2011 14:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

AYO :1luvu: :1luvu: :1luvu:
DZIĘKUJĘ!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 23, 2011 14:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Anda pisze:(...)
Nemi, zrobiłam kiermasz w szkole i jutro mój dyrektor :mrgreen: przywiezie do Józefowa karmę dla psów i kilkanaście puszek dla kotów. Nie ma szału - ok 40kg mokrej i 40kg kaszy,ale zawsze coś.
Rozmawiałam z p. Joanna, wolontariuszką -tam jest ok 30 kotów, ale prawdę mówiąc niewiele o nich wiadomo, a na stronie wolontariuszy adopcje kotów są chyba na ostatnim miejscu.
W związku z sytuacją schroniska, warto może jakoś te kociaki szerzej zareklamowac.
masz kontakt z wolontariatem z Józefowa??

Anduś - super :!:. Ja, niestety nie mam kontaktów z wolontariuszami z Józefowa. Dziewczyny, z którymi miałam kontakt przestały tam działać. Oczywiście mogę porobić kotom ogłoszenia.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt wrz 23, 2011 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

i ja się wkleję, żeby nie zgubić :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt wrz 23, 2011 14:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

AYO pisze:Wstawię jak ją od Ciebie dostanę na pw 8)

Zaraz odszukam :mrgreen: .
edit: Wysłałam, mam nadzieję że to taka najaktualniejsza. Nowe nabytki paktu (i stare których nie ma jeszcze na liście) proszone są o podanie dnia i miesiąca urodzin :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt wrz 23, 2011 15:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Siem zameldujem :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt wrz 23, 2011 15:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Jestem i ja ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt wrz 23, 2011 15:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Wróciłam z Poznania. Pojechałam służbowo ale muszę przyznać, że spotkanie z poznańską frakcją Paktu zrobiło na mnie wrażenie stokroć większe i lepsze (!) niż konferencja. Plotkujemy? W kolejności poznawania:

Otóż kotka doroty jest niezwykle gościnna, otwarta i przyjaźnie nastawiona do świata. Przyjęła pod dach obcą babę, zaopatrzyła w bilety i instrukcję jak się poruszać po mieście i podstawiła pod nos miseczkę ciepłej strawy jak tylko przyprowadziła mnie do domu. No dobra to nie była miseczka. To była micha!!! O świcie wybiegała do pracy, bez strachu zostawiając mnie z Miałką. Opiekowała się mną jak kokoszka. Na koniec przyleciała na dworzec kolejowy z językiem na plecach, żeby się pożegnać, choć może chciała się po prostu upewnić, że naprawdę już pojechałam :mrgreen:

Miałeczka jest najbardziej rozgadanym kotkiem jakiego w życiu poznałam. No nie wiedziałam, że kot może tyle mówić! Gada i gada, wręcz wchodzi człowiekowi w słowo. Gościnności uczyła się od swojej dużej, to nie ulega wątpliwości, bo okazała wiele radości na mój widok. A nosek Miałeczki to czysta poezja! Mam zdjęcia i jeśli Dorota pozwoli to wkleję :1luvu:

A Bolkowa? Przebywanie w jej towarzystwie mogę porównać tylko do picia gorącej czekolady w jesienne szarugi. Człowiekowi robi się ciepło, wesoło i nabiera siły. Nie wiem jak ona to robi ale chciałabym znowu to przeżyć.

Dziewczyny Image

:oops: :oops: :oops:
O jeżu kolczasty 8O Babajagusiu,nie psuj mi opini wiedżmy wrednej i złośliwej :twisted: Czy TY wiesz ile ja się muszę na taka paskudną opinię napracować :mrgreen:
Przepraszam że,nie odpisałam na sms-a wczoraj wieczorem,po prostu padłam i zapadłam w sen zimowy :mrgreen: Miałka szuka Ciebie po domu !
Wracaj babajaguniu do Poznania ,czekamy na Ciebie razem z Bolkową :!: Mój dom jest dla Ciebie zawsze otwarty :1luvu: :1luvu:

edit:literówki.
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt wrz 23, 2011 15:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Chciałam się wypowiedzieć w sprawie kandydatury Unsa. Otóż uważam, że Annazoo ma rację; jeśli ktoś chce oddać swój głos na niego, to ma takie prawo i nie możemy blokować wypłaty pieniędzy z powodu wątpliwości. No, chyba, że takowe wątpliwości ma więcej sióstr, w tym te, które głosowały na niego. Sytuacja jest dynamiczna, myślę więc ,że jeśli ktoś chciałby zmienić swoje głosowanie i zagłosować jednak na kogoś innego, to w tej wyjątkowej sytuacji, powinien mieć taka możliwość. Jeśli zaś tego siostry nie zrobią, to Uns dostanie swoją część pieniędzy, bo taka była wola Paktu. Tak to widzę :roll: Co myślicie?

Dzisiaj mój tato wyszedł ze szpitala i uwolnił mnie od swojego pieseczka :dance: Teraz muszę posprzątać mieszkanie, ze szczególnym uwzględnieniem pokoju Zuzi, gdzie przez ponad tydzień trzy koty były zamknięte, w wyniku czego wszystko jest pokryte dwu centymetrową warstwą sierści. No i wreszcie mam weekend! 8) Zamierzam odpocząć...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt wrz 23, 2011 15:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

no to sik ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt wrz 23, 2011 15:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Meldujem siem :mrgreen: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 23, 2011 15:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Dobrze prawi pomponmama. Jestem za możliwością anulowania głosu jeśli ktoś jest zainteresowany. Cieszę się że Twój tato już w domu :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt wrz 23, 2011 16:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

To oczywiste.
Myślę jednak,że poczekajmy chwilę na rozwój wydarzeń. Póki co to tam strasznie dużo piany nabito :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 23, 2011 16:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

A no ostatnio afery są tu na porządku dziennym, niestety :| .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]