Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Iść do innego weta? Nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo, że to wyjdzie samo, ale chyba niewielkie?
Zofia&Sasza pisze:Jest na forum ktoś z BB?
Angela Beneth pisze:Bielsko-Biała
Polecam lecznice przy ulicy Czapli (chyba nr 9), to jest w okolicach jak sie jedzie na Szyndzielnie. Przyjmuje tam dr Katarzyna Solińska-Kleist. Jest to osoba bardzo pomocna i bardzo kompetentna, a do tego wrazliwa na cierpienie zwierzat. Lecznica czynna praktycznie cala dobe, weekendy tez. Badania krwii i moczu na miejscu, w ciagu 102 godzin.Naprawde polecam
misha1976 pisze:Bielsko-Biała
Ja polecam przychodnie VETKA na ul. Andersa 8 W Bielsku-Białej . Czynne całą dobę i wszystko na miejscu. Dr. Szopa operował złamaną łapkę mojemu Alfowi- szybka diagnoza RTG. Łapka jest jak nowa- super ortopeda.
szrajdeger pisze:Bielsko-Biała
Polecam Michała Szopę Bielsko Biała, VETKA
ma doświadczenie w prowadzeniu kotów z niewydolnością nerek. Uratował wiele kocich dzieci.Ma rozległa wiedzę, jest dociekliwy i bardzo dokładny. Wie, co robić.
bureska pisze:BIELSKO-BIAŁA
Lecznica dla zwierząt Stasiowscy
ul.rusa 25
tel. 0338142728
nagłe przypadki tel. kom. 501037645 lub 602305898
Doświadczeni , mili i cierpliwi weterynarze dwa razy wyratowali mi koteczke z poważnych opresji.
koci_maniak pisze:Bielsko-Biała
Zdecydowanie polecam, pani weterynarz jest miła, rzeczowa i konkretna, potrafi szybko postawić diagnozę, po wizycie u niej i podaniu pewnego srodka naszemu kotu przeszła biegunka. Polecam ją serdecznie
Przychodnia dla zwierząt "agama"
lekarz weterynarii Beata Gawlas
ul. 11-go Listopada 78
43-300 Bielsko-Biała
tel. 814 06 30, 0-691 958 696
czynne: pn-pt. 9.00-13.00, 14.00-19.00
sobota: 9.00 - 13.00
madzia89 pisze:jeszcze zero wsparcia męża,powiedział,że woli zeby kot zdechł niż wydawać na niego pieniądze bo niewiadomo ile to bedzie kosztowało...o Boże.... ;(;(;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 850 gości