Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:Internet mi zabrali
W niedzielę ciut gorzej nam poszło, Młody załapał tylko jeden finał, więc na razie mamy 5/6 tytułu. Czaimy się na kolejną wystawę
W klasyfikacji ogólnej jednakowoż Młody został najlepszym dorosłym bengalem wystawy (12-stym dorosłym kotem w ogóle).
Gumiś została 2-gim kastratem całej wystawy, przywiozła komuś w prezenciechrupki, a sobie piękną rozetę.
anulka111 pisze:Atka pisze:Internet mi zabrali
W niedzielę ciut gorzej nam poszło, Młody załapał tylko jeden finał, więc na razie mamy 5/6 tytułu. Czaimy się na kolejną wystawę
W klasyfikacji ogólnej jednakowoż Młody został najlepszym dorosłym bengalem wystawy (12-stym dorosłym kotem w ogóle).
Gumiś została 2-gim kastratem całej wystawy, przywiozła komuś w prezenciechrupki, a sobie piękną rozetę.
Prosze pokazac rozetkei Gumisia
MariaD pisze:Wiszące roślinki przy bengalu.Ktos bardzo optymistycznie myśli o tej rasie.
![]()
Odpisz, że gazety czytasz, w dużych ilościach... elektroniczne.Znajoma może zaoszczędzić na niszczarce.
Atka pisze:MariaD pisze:Wiszące roślinki przy bengalu.Ktos bardzo optymistycznie myśli o tej rasie.
![]()
Odpisz, że gazety czytasz, w dużych ilościach... elektroniczne.Znajoma może zaoszczędzić na niszczarce.
Czy ja zapomniałam dodać, że ta znajoma sama hoduje bengale?![]()
![]()
Atka pisze:To mój ulubieniec bengal LH:
Hodowla, z której pochodzi, już nie istnieje, geny się gdzieś niosą, ale za dużo kotów stamtąd też już po świecie hodowlanym nie biega...
Kocurro pisze:obłędny, ale łepek mógłby mieć ciut większy, żeby proporcje były lepsze?
MariaD pisze:Kocurro pisze:obłędny, ale łepek mógłby mieć ciut większy, żeby proporcje były lepsze?
To nie MCO.Ostrzyż go a odzyska bengalowe proporcje.
Ale Ty nie masz bengalianulka111 pisze:Moje koty wyuczylam,ze do firanek i kwiatkow jestem przywiazana emocjonalnie
Śliczna Pyskóweczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 116 gości