Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 10:41 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

fiona.22 pisze:Willowka nasza kochana wczoraj odbyła podróż swojego życia. Pojechała prosto do własnego, ukochanego domku :1luvu:

:1luvu:
Doczekała się maleńka :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 23, 2011 10:48 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Jak strasznie się cieszę , że wreszcie się skarbeńka doczekała :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt wrz 23, 2011 10:57 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Pozwolę sobie przekkleić w wątku kieleckiego pierwsze wieści z nowego domku

"Ja tak na szybko:) Willow poczuła się jak u siebie, Klementyna nadal fuka na nią i chyba nie do końca umie bawić się z drugim kotem, wynika to z dzisiejszego poranka:) To znaczy radosną gonitwę ze strony Willow odebrała jako atak, ale myślę, że z czasem pojmie o co chodzi. Ponieważ Willow odkryła balkon i półkę do siedzenia, dzisiaj prowizorycznie ustawiłam drugie stanowisko dla Klementyny, która na razie nie dowierza w pokojowe zamiary Willow. Noc minęła spokojnie i cicho. Przyznam, że nie wiem gdzie jaki zwierzak spał, bo zwyczajnie padłam, na pewno któreś kocię spało u nas w łóżku. Przyznam, że wczoraj nie mogłam się oprzeć skojarzeniu i nadałam przypadkowo pseudonimy naszym zwierzakom. Jak biegną truchtem przez mieszkanie mam wrażenie, że widzę: Lorda Vadera (szumiąca nosem Willow), Luka Skywalkera (Klementyna) i Chewbacca (Miła) ;) Aaaa, i stwierdzam, że wyciszenie Willow było chyba chwilowe. Dziewczyna ma niezmierzone pokłady energii, że słysząc ten przytkany nos zaczynam się zastanawiać, czy ona nadąża powietrza dość łykać:) Po meblach nam nie skacze, ale gania za piórkiem, za piłeczką i za piórkiem. Jest fantastyczna. Naprawdę. Cudowna kotka pod każdym względem. Właśnie przyszła i mruknęła do mnie z cicha, te jej mruki i miauki są rozczulające. Wczoraj jedząc mięso jadła, sapała, mruczała, full servis ;) No właśnie, Klementyna nadal nie rozumie, że najlepsze ściganki, to ściganki z drugą kotką. Mam jednak nadzieję, że tak jak z psem nauczyła się z czasem Miłą rozumieć (jak nasz pies radośnie "chrumkał", Klementyna odbierała to jako groźbę i warczała ;)) Willow jest po prostu piękna:)"
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt wrz 23, 2011 13:24 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Cudowne wieści :) Dzięki Ci za opiekę nad stadkiem.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob wrz 24, 2011 20:36 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

SUPER :piwa:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob wrz 24, 2011 21:48 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 25, 2011 22:08 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Nie wrz 25, 2011 22:15 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

A tymczasem nie mogłam się oprzeć :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 26, 2011 7:40 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Bardzo się cieszę, ze Willow znalazła taki świetny, odpowiedzialny domek :mrgreen: Będę do niej zaglądał na FB.

I tylko Śnieżka zal :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon wrz 26, 2011 8:26 Re: Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Panny wyglądają super :1luvu:

Też mi żal białego kawalera :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

[poprzednia]