Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Ja to w nocy też zakradam sie na łożka, najlepiej jak Duza śpi z małym bo mam ich w jednym pokoju, nie rozumiem tylko dlaczego wygania mnie z łóżka, przeciez Ja tylko im podgryzam stopy jak wystawia spod kołdry, szczególnie młodego lubie bo nimi rusza i mam "żywą zabawkę". Tylko, że za moje dobre serce, (bo nie pozwalam im marznąć przecież, jak podgryze to zaraz chowają) słysze tylko - "Wypad mi stąd gryzoniu jeden, jak sie nie umiesz zachowac to śpij na dywanie"
Kot chce dobrze, a "obrywa" idę na mój parapet - ty tylko misiom wadzę, a je zawsze moge przypdkiem zrzucić![]()
Iskropka pisze:Dzień Dobry
Karolek(ona) pisze:to prawda, że kocury lepiej sie dogaguja z nowym kotem niz kotki? i ze to kotka potrafi wybyc na długo z domu, a koty są bardziej wierne - w porównaniu z pami bo tam to zazwyczaj odwrotnie sie dzieje. Czy to od kota zależy i tak samo kot na kota moze prychac jak kotka na kotkę? i czy łatwiej jest poznac ze soba kota 4 mies i ok. 3 niz robic to poźniej jak kot rezydent dłuzej pomieszka sam?
Sory za te pytania ale musze sie dowiedzieć co i jak
Co do tego kota na fotce to rzeczywiscie wygląda jak gigant , ale przy twoim Garfim to pewnie juz nie taki okaz co patmol?
spookyaga pisze:Ten kremowo-czekoladowy to rasowiec? W porównaniu do reszty to wielki
Karolek(ona) pisze:to prawda, że kocury lepiej sie dogaguja z nowym kotem niz kotki?
kalair pisze:Doberek Skarpeciu!
kalair pisze:Mam to jako dzwonek w fonie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości