wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 8:19 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

:twisted: drzwi kotom zamknąć, no kto to widział :twisted: :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt wrz 23, 2011 8:24 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

ogonia pisze:Dzien dobry :kotek:

i w takim razie to ja zaklepuje trzeciego :mrgreen: :mrgreen:

Zaklepane :ok:

Został tylko jeden 8) tak na prawdę to dwóch, bo ich jest w sumie pięciu, ale jednego nie polecam. Gra na gitarze klasycznej i całymi dniami ćwiczy. Co jest dobre na koncercie przez godzinę, to nie przez cały dzień w domu :mrgreen:

Za to teściowa - pierwsza klasa :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 23, 2011 8:31 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

kamari pisze:

Został tylko jeden 8) tak na prawdę to dwóch, bo ich jest w sumie pięciu, ale jednego nie polecam. Gra na gitarze klasycznej i całymi dniami ćwiczy. Co jest dobre na koncercie przez godzinę, to nie przez cały dzień w domu :mrgreen:

o nie nie gitarzysty nie chce dla mnie najlepsza muzyka jest ciszza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no i jak jeszczew pakiecie suuuper tesciowa to juz kupiony :mrgreen: :mrgreen:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt wrz 23, 2011 8:33 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

alix76 pisze::twisted: drzwi kotom zamknąć, no kto to widział :twisted: :lol:

To największe świństwo, jakie można kotom zrobić :twisted: Kiedy idę się kąpać i zamykam drzwi od łazienki, to nagle całe, nawet to śpiące, stado drapie w drzwi, bo KONIECZNIE musi wejść na kuwetkę. A kuwety mamy jeszcze w dwóch innych miejscach :twisted:
Uchylenie drzwi pozbawia drapania całej atrakcyjności :mrgreen: ale za to wpuszcza zimne powietrze :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 23, 2011 8:42 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

ogonia pisze:
kamari pisze:

o nie nie gitarzysty nie chce dla mnie najlepsza muzyka jest ciszza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no i jak jeszczew pakiecie suuuper tesciowa to juz kupiony :mrgreen: :mrgreen:

Teściowa boska, bardzo polecam :ok: Podsuwa obiadki pod nos, nie marudzi, nie udziela mądrych rad...Aż żałuję, że już z nią nie mieszkam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 23, 2011 9:55 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

Ja jak zwykle "zapozniona" :oops: :oops: :oops: ale :ok: :ok: :ok: trzymalam dzielnie :!: :!: :!:
Brawo dla Omisi :1luvu: :1luvu: :1luvu: - wierze gleboko, ze wszystko bedzie dobrze i dalej trzymam za to :ok: :ok: :ok:
Wet wspanialy :ok: :ok: :ok:

Ja zawsze uwazalam, ze Kamari to wszechstronnie uzdolniona osoba :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jeszcze chwila a otworzy biuro matrymonialne dla Wielbicielek i Wielbicieli KOTOW :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czekamy :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt wrz 23, 2011 10:26 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

Ominia dzień po operacji http://www.youtube.com/watch?v=WPuo-AHxOtw

Od razu uspokoję, że drzwi są do przedsionka. Zewnętrzne drzwi zamykam na klucz :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 23, 2011 10:45 Re: wspólne życie-wątek optymistyczny - Omi po operacji szaleje

Po takiej operacji a skacze jak młoda kózka:))
Trzymam kciuki za szybki powrót do zarośniętej pupki:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt wrz 23, 2011 10:58 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

kamari pisze:Ominia dzień po operacji http://www.youtube.com/watch?v=WPuo-AHxOtw

Od razu uspokoję, że drzwi są do przedsionka. Zewnętrzne drzwi zamykam na klucz :roll:

O żesz ty :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 23, 2011 10:59 Re: wspólne życie-wątek optymistyczny - Omi po operacji szaleje

Zachowuje się jak by wczoraj nie miała żadnego zabiegu :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 23, 2011 11:01 Re: wspólne życie-wątek optymistyczny - Omi po operacji szaleje

Omisia niesamowita w dzien po operacji takie skoki :ryk: :ryk: :ryk:

Teraz bedzie ciezko ja w domu utrzymac :1luvu:

A sliczny Felus to z jakiego watku :?:

Ps. Czy juz mozna Ci "glowe zawracac" na meilu? :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt wrz 23, 2011 11:07 Re: wspólne życie-wątek optymistyczny - Omi po operacji szaleje

marysienka pisze:Omisia niesamowita w dzien po operacji takie skoki :ryk: :ryk: :ryk:

Teraz bedzie ciezko ja w domu utrzymac :1luvu:

A sliczny Felus to z jakiego watku :?:

Ps. Czy juz mozna Ci "glowe zawracac" na meilu? :1luvu:

Ominia jest bardzo nieszczęśliwa, że nie może wyjść, ona kocha siedzieć w ogródku. No ale niestety, póki szew się nie zrośnie musi siedzieć w niewoli.

Feluś jest stąd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132948&start=0

Pisać to najlepiej na pw forum, bo z mailami to narobiłam sobie takiego bałaganu, że aż wstyd się przyznać :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 23, 2011 11:31 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

taizu pisze:
kamari pisze:Ominia dzień po operacji http://www.youtube.com/watch?v=WPuo-AHxOtw

O żesz ty :ryk:

:ok: :ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk:

A jej dupcia przypomina mi faszerowanego kurczaka zaraz przed wlozeniem do pieca :ryk: :ryk: :ryk:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pt wrz 23, 2011 11:45 Re: wspólne życie - operacja Omini WSZYSTKO DOBRZE :-)

kamari pisze:
ogonia pisze:
kamari pisze:

Teściowa boska, bardzo polecam :ok: Podsuwa obiadki pod nos, nie marudzi, nie udziela mądrych rad...Aż żałuję, że już z nią nie mieszkam :mrgreen:

Halo, halo, STOP - tu powinnas zrobic licytacje :mrgreen:
Co to za przydzielanie z pierwszej reki :mrgreen:
Napewno jest wiecej chetnych na takie rarytasy :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pt wrz 23, 2011 11:49 Re: wspólne życie-wątek optymistyczny - Omi po operacji szaleje

Właśnie, ja też chcę jednego :mrgreen:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

[poprzednia][następna]