Asiu, jakie to swieto, urodziny? ja tez zycze Ci duuuzo zdrowka, wytrwalosci i milosci w zyciu osobistym oraz sil, zebys nadal kontytuowala cudowna prace jaka wykonujesz na rzecz zwierzakow. Jestes swietna dziewczyna
Skoro jest taki dlug w lecznicy, to moze zmienic tytul i dodac cos w stylu, ze pomoc na leczenie potrzebna, albo cos... Tak sobie kombinuje po cichu
I mam długo oczekiwane zdjęcia Gabi w końcu udało mi się znaleźć czas żeby wyjąć je z aparatu, oprócz Gabi mam stado kociaków i jeden z nich odszedł w poniedziałek mała koteczka Fenka , a teraz walczę o jej siostrę Fionę
Ojej, Asiu dziekujemy pieknie za zdjecia! Gabusia zmienila sie bardzo, wypiekniala, niesamowite ma te czarne plamki na buziaku, brodke i polowe wasow Ona ma dluzsza siersc i cudownie puszysty ogon Fotki z wilkinowego koszyka sa super, te pozycje I na miziaka mi dziewczyna wyglada. Tylko nozka biedna, ale bedzie dobrze, jeszcze troche cierpliwosci
Zapomniałam jeszcze dodać, że Gabi waży już 3kg i cały czas przybiera na wadze
Tak dziewczyna jest śliczna, a i tak miziak z niej straszny jak bardzo chce przytulanek to wskakuje mi na kolana ale jak ja chcę ją poprzytulać to ucieka gdzie pieprz rośnie myśląc, że idę z zastrzykiem lub czymś innym -boi się mnie bardzo Ale Nasza dziewczyna od paru dni czuje się zdecydowanie lepiej bo gania za piłeczkami i myszkami -uroczy widok
Operacja przesunięta na następny piątek 30.09 -już tylko milimetry do wygojenia.