ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 17:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Oskar jest FIV + , dlatego wet nie chciał pakować za dużo w niego leków.
To dlaczego Plamek tak gluci ?
Bo mimo wszystko jest delikatniejszy ?
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw wrz 22, 2011 17:49 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

hejka dziewczeta :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw wrz 22, 2011 17:51 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kristinbb pisze:Oskar jest FIV + , dlatego wet nie chciał pakować za dużo w niego leków.
To dlaczego Plamek tak gluci ?
Bo mimo wszystko jest delikatniejszy ?

Nie wiem...ta chlamydia jest z nim od lat i jak są nawroty to bardzo go męczy...chciałabym to wreszcie zlikwidować, dla niego, żeby mógł odetchnąć, dosłownie i w przenośni.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 22, 2011 17:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kotx2 pisze:hejka dziewczeta :wink:

A któż to nas odwiedził :D !
Witamy :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 22, 2011 17:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

U Pixia to może ta wstręciucha e.coli, która wyszła 2 lata temu.
We wtorek ponownie zaniosłam wymaz do zbadania, jutro mają być wyniki.
A gentamycynę do noska można zapuszczać?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 22, 2011 18:22 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Dziewczyny moje kochane, i wujaszku - bo wiem, że jesteś :D - ja was muszę zostawić :( .
Dziecka starsza chce obejrzeć " Salę samobójców ", bo musi rano oddać.
Czuwajcie nad moim bazarkiem, może jeszcze potem zajrzę, a jak nie to zaraz rano.
Do jutra, kochani :1luvu: !

vip

Post » Czw wrz 22, 2011 18:23 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Dziewczyny moje kochane, i wujaszku - bo wiem, że jesteś :D - ja was muszę zostawić :( .
Dziecka starsza chce obejrzeć " Salę samobójców ", bo musi rano oddać.
Czuwajcie nad moim bazarkiem, może jeszcze potem zajrzę, a jak nie to zaraz rano.
Do jutra, kochani :1luvu: !

pa ,film fajny :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw wrz 22, 2011 18:23 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Miłego wieczoru :)

Erin

Post » Pt wrz 23, 2011 7:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Witamy się z rana :)
Czy Wasza gromada już wyspana? :P

Erin

Post » Pt wrz 23, 2011 7:42 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Erin pisze:Witamy się z rana :)
Czy Wasza gromada już wyspana? :P

A jakże, tradycyjnie wschód słońca oglądaliśmy razem... :evil: :evil: :evil: .
Juz mi te wschody bokiem wychodzą...

vip

Post » Pt wrz 23, 2011 7:43 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Spójrz na to optymistycznie - mogło być pochmurno, wręcz deszczowo i wtedy żadnych ładnych widoków by nie było. A tak podziwiałaś wschodzące słońce - samo piękno :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 23, 2011 7:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Też nie wiem, co narzekasz na oglądanie wschodów. Powinnaś się cieszyć, za miesiąc-dwa będziesz o tej porze oglądać ciemną noc :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 23, 2011 7:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bazyliszkowa pisze:Spójrz na to optymistycznie - mogło być pochmurno, wręcz deszczowo i wtedy żadnych ładnych widoków by nie było. A tak podziwiałaś wschodzące słońce - samo piękno :mrgreen:

Dorotka, ja to wszystko rozumiem, romantyzm i tak dalej...no, dobra, za pierwszym razem to nawet mi sie podobało, taki czerwony pierożek wychodził skądsiś, a potem cyk myk i już było słoneczko :D ...za dwudziestym tez jeszcze w sumie nie narzekałam, chociaz pod oknem mam kuwety i zapach w połączeniu z widokiem jakoś dziwnie nie współgrał :? ....ale po sześćdziesięciu wschodach słońca mam serdecznie dość :evil: :!:
Ja chcę spać do siódmej :( :!: :!: :!:

vip

Post » Pt wrz 23, 2011 7:53 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Spać do siódmej 8O przecież to środek dnia :mrgreen:

Mnie przez ostatnie miesiące totalnie porąbało i wstaję 4-5-ta :mrgreen: i to sama, z własnej woli. Jest super, długi, piękny dzień do dyspozycji :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 23, 2011 7:56 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Spać do siódmej 8O przecież to środek dnia :mrgreen:

Mnie przez ostatnie miesiące totalnie porąbało i wstaję 4-5-ta :mrgreen: i to sama, z własnej woli. Jest super, długi, piękny dzień do dyspozycji :ok:

To ja tez tak wstaję...niekoniecznie z własnej woli :evil: .
Ale w sumie to potem mi przechodzi, więcej mogę zrobić, bo mi się doba wydłuża :D .
Trza mi do Lidla iść, bo chlebka przybrakło...Maryś, pomerdaj tam ode mnie Omisię pod bródką...dzielna dziewuszka :ok: :ok: :ok: .

vip

[poprzednia][następna]