Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:![]()
juana pisze:Ehhhh, jak można się domyśleć miło nie było. Ale syn dziadka- to on decyduje i to jemu trzeba było powiedzieć- już nawet ze mną prawie normalnie rozmawiał ....
juana pisze:Ehhhh, jak można się domyśleć miło nie było. Ale syn dziadka- to on decyduje i to jemu trzeba było powiedzieć- już nawet ze mną prawie normalnie rozmawiał ....
juana pisze:mrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuudobry wieczór
Duża przeprasza za to, że nie odwiedza wątków ale jak jej dadzą nowe minuty to będzie pisać. Na razie tylko czyta (wszystkie). Nie wiem jak można dostawać minuty , bo to przeciez nawet nie jest nic do zjedzenia![]()
Ryszard![]()
Danusia pisze:juana pisze:Ehhhh, jak można się domyśleć miło nie było. Ale syn dziadka- to on decyduje i to jemu trzeba było powiedzieć- już nawet ze mną prawie normalnie rozmawiał ....
Oj , musiało Ci być cieżko..
Ale już z górki
kalair pisze:juana pisze:mrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuudobry wieczór
Duża przeprasza za to, że nie odwiedza wątków ale jak jej dadzą nowe minuty to będzie pisać. Na razie tylko czyta (wszystkie). Nie wiem jak można dostawać minuty , bo to przeciez nawet nie jest nic do zjedzenia![]()
Ryszard![]()
Czesc Rysiulku, Ty sie wyjazdu szykuj!![]()
A nie mam czasu, to jakies ulubione wymowki Duzych.
Kretki![]()
juana pisze:kalair pisze:juana pisze:mrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuudobry wieczór
Ryszard![]()
Czesc Rysiulku, Ty sie wyjazdu szykuj!![]()
A nie mam czasu, to jakies ulubione wymowki Duzych.
Kretki![]()
Ale czas to ja bym miała tylko internet ma ograniczony czas i wykorzystałam minuty na ten miesiącTeraz załadowałam kasę ale szybko schodzi więc jak to sie mówi- pojawiam się i znikam
A z załatwiania to Rysiek musi tylko pojawić się u swojego veta przed wyjazdem do podpisania paszportu. A ja to w sumie tylko uszę wykombinować jak się ze wszystkim zwiozę
Wiecie ile rzeczy się może nazbierać przez kilka miesięcy
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: JoasiaS i 179 gości