Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felinae pisze:Jeszcze jedno. Może warto jeszcze raz przemyśleć dawanie mokrej karmy 1x dziennie a zainwestowanie w lepszą suchą. Swojego czasu tak było. Pisze to dlatego, że jak dziś byłam to znowu w niektórych miskach mokre nie zjedzone...... A puszki idą jak woda.....
Dorota Wojciechowska pisze:No ja też jestem od dawna za jednorazowym mokrym- tylko chore przypadki wyjątki![]()
A i przywiozę do Chatki zakładki![]()
![]()
![]()
![]()
Dostaliśmy paczuszkę piękne foliowane sztywne i trwałe![]()
![]()
![]()
Wielkie dzięki dla drukarni Progress z Sosnowca![]()
![]()
Filomen pisze:super a mogę na sobote cos dostać ? dziekujemy !!!
jadziaII pisze:
Bardzo dobre wiesci z domku Westy, Westa nie ten sam kot co w tym boksie, juz sie rozkrecila, bawi sie pileczka, chodzi bez strachu po calym mieszkaniu utykajac jednak na ta lapke ale sie podpiera, apetyt dopisuje, jest miziata i mruczataa zarazem bardzo stateczna.
Panstwo sa bardzo zadowoleni ze ja wzieli juz ja pokochali, niedlugo przysla filmik.
Ja tez jestem bardzo szczesliwa z tego faktu wraz z p.Krystyna.
jadziaII pisze:
Jestem zadowolona z Westy a zarazem smutna z powodu Trytka kalcywirus tak zaatakowal ze pyszcek i w pyszczku jedna wielka rana.
Dzis znow bylam z nim u weta na kropl.podskornej, dostaje antyb. pyszczek smaruje na przemiam caridentem,aftinem,fioletem i nic nie pomaga smutne.![]()
I wogole nie przyjmuje jedzenia w przeciwnosci do rudych tez ich karmilam 2 tyg. ale one jadly a mialy to samo tylko w mniejszym stopniu, i na dodatek jeszcze herperwirusa zasmarkane nosy.
wiesiak pisze:Jśli wolno mi wyrazić swoje zdanie w sprawie wynajecia na parę dni pooju to jest dobre rozwiazanie z sanitarnego punktu
widzenia .Moglibyśmy zdezynfekować dwa nasze pomieszczenia.Byloby to wskazane gdyż tam chore koty tez byly,jest tam duzo przedmiotów które nie mozna prac ani spryskać np drapaki,duże drzewko drapak itp.Aby zapobiec rozprzestrzenianiu się chorób trzeba na zdrową część umieszczać koty 2 tygodnie po szczepieniu .Byloby to dobre rozwiązanie gdyż zapobieganie jest zawsz tansze niż leczenie a i chore koty potrzebują wiekszej troski ,czasu i pieniedzy.
Jest tylko,, ale,, sprawa finansowa -czy zdołamy wynająć finansowo to poieszczenie i jaka bedzie pogoda aby tam koty nie zmarzły bo ta sobota ma być ciepła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, puszatek i 99 gości