Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:ja też mogę się zapisać? Choć fb to magia dla mnie.
Basiu jak Twisterek?
sebow pisze:Jagoda,
to dawaj znać co i jak, na pewno Szylka ma zapewniony DS i bezpieczeństwo. Warto by było wykorzystać okazję i przywieźć jeszcze jakąś kocią biedę..
becia_73 pisze:sebow pisze:Jagoda,
to dawaj znać co i jak, na pewno Szylka ma zapewniony DS i bezpieczeństwo. Warto by było wykorzystać okazję i przywieźć jeszcze jakąś kocią biedę..
nie uda się dwupaczku polecić ?Przecież to same plusy są jak kot ma kocie towarzystwo
Jagooda pisze:Może w międzyczasie jeszcze ktoś sie zgłosi.
ten tekst na Tablicy.pl tak łapie za serce że tłumy powinny się zgłaszać.
Popytam jeszcze może wśród znajomych choć nie sądze aby ktos był chętny.
sebow pisze:becia_73 pisze:sebow pisze:Jagoda,
nie uda się dwupaczku polecić ?Przecież to same plusy są jak kot ma kocie towarzystwo
zobaczymy, to musi być decyzja tej osoby, może i się uda:)
horacy 7 pisze:Dziękuję wszystkim bo działacie sami a ja tylko troszkę podejrzałam.Jedno ma ds zapewniony ,oby jeszcze któremuś się udało.Jestem jeszcze w pracy dojadę do domu dam znać jak Twister.
becia_73 pisze:horacy 7 pisze:Dziękuję wszystkim bo działacie sami a ja tylko troszkę podejrzałam.Jedno ma ds zapewniony ,oby jeszcze któremuś się udało.Jestem jeszcze w pracy dojadę do domu dam znać jak Twister.
możesz puścić wici,żeby nas Twoi znajomi obecni na FB polubili lub dołączyli do znajomych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 675 gości