spookyaga pisze:Bo Peciucha qpkę w nocy zrobiła do kuwety i już brzydziła się i siu zrobić![]()
Ja też tak mam.

I witam się w wątku ja - kociasty Kitek z psiulem Rexem

Aha, no i z Duża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spookyaga pisze:Bo Peciucha qpkę w nocy zrobiła do kuwety i już brzydziła się i siu zrobić![]()
Caragh pisze:spookyaga pisze:Bo Peciucha qpkę w nocy zrobiła do kuwety i już brzydziła się i siu zrobić![]()
Ja też tak mam.Jak jedno już W, to drugie gdzieś obok kuwety. No co ja bede do brudnej wchodzil?
![]()
I witam się w wątku ja - kociasty Kitek z psiulem Rexem
Aha, no i z Duża![]()
Caragh pisze:Ja na szczęście psy lubięI moje szczęście, że Rex mnie polubił
![]()
Bo wiesz Skarpeciu, ja miałem być tymczasem tylko. Rex już z Duża mieszka ponad 12 lat. Ale on kochany jest, jak przyjechałem, jednym ślepkiem popatrzał i jużMieszkam z nimi 2 lata i nie było problemów
![]()
K.
spookyaga pisze:Zanim się wprowadziłam do nowego mieszkania, też zawsze były psy, ale mimo że nic mi nie robiły, to i tak ich się bałam, takie inne są i śmierdzi im z pyszczka, no i nie wiedzą co to kuweta, a fe!
Caragh pisze:spookyaga pisze:Zanim się wprowadziłam do nowego mieszkania, też zawsze były psy, ale mimo że nic mi nie robiły, to i tak ich się bałam, takie inne są i śmierdzi im z pyszczka, no i nie wiedzą co to kuweta, a fe!
No nie każdy musi lubiećAle mnie się dzięki temu udało domek znaleźć
![]()
Najlepsze to mają ogonyTak fajnie się na nie poluje, jak pies siedzi
![]()
A tak w ogóle, to piękna jesteś Skarpetko![]()
K.
spookyaga pisze:Naprawdę? Dziękuję![]()
A tak nieskromnie mówiąc, to wszystkie koty są piękne
Caragh pisze:spookyaga pisze:Naprawdę? Dziękuję![]()
A tak nieskromnie mówiąc, to wszystkie koty są piękne
Pewnie! Bardzo piękna
No tak wszystkie, chociaż dla mnie, to kotki są dużo piękniejsze niż kocurki![]()
W poście powyżej dodałem nasze zdjęcie![]()
spookyaga pisze:DziękujęDuża mi ciągle mówi "moja piękna" ale ona tak do wszystkich kotów mówi
![]()
Ty też masz krawacik czy cały czarny jesteś? Bo jakbyś miał krawacik, to byś był jak mój tatuś
Caragh pisze:spookyaga pisze:DziękujęDuża mi ciągle mówi "moja piękna" ale ona tak do wszystkich kotów mówi
![]()
Ty też masz krawacik czy cały czarny jesteś? Bo jakbyś miał krawacik, to byś był jak mój tatuś
Nie, ja caly czarny jestem. Mam z 5 białych włosków tak na samym końcu brzuszka, prawie pod ogonem![]()
spookyaga pisze:Witaj Kropciu! Jak ci mija dzień? Ja z rana zostałam wypieszczona przez moją Dużą, ale jej Duży spał i choć podchodziłam to nie głaskał![]()
Iskropka pisze:spookyaga pisze:Witaj Kropciu! Jak ci mija dzień? Ja z rana zostałam wypieszczona przez moją Dużą, ale jej Duży spał i choć podchodziłam to nie głaskał![]()
Mnie obydwoje wygłaskali i poszli sobie, mówia że do pracy ale kto ich tam wie. Jedno wróci dziś a drugie to dopiero jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Nul i 61 gości