Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 14:32 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Piękny malutki Raficzek Asi,nie dość ,że ma kk to jeszcze zachorował na zapalenie płuc.Trzymam olbrzymie kciuki :love: za Mojego kociego chrzestniaka :love: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto wrz 20, 2011 13:53 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś Lajla była w innym pokoju i spotkała się z resztą kociaków-było spokojnie.Czuła do nich respekt i nie atakowała .Widać Kacpra ma za swojego (dwie wiewióry :mrgreen: ) i dlatego rzuca się do niego jak pchełka. Tylko on przychodził często do pokoju gdzie przebywała w klatce.Zna go dobrze -pewnie ma go za kociaka. :lol: Pies olbrzym Toffi ,który kocha bardzo koty,na razie dziwnie ślini się z podniecenia na jej widok,więc z bliższym poznaniem trzeba będzie poczekać. :ok:
Obrazek Obrazek

welina

Post » Wto wrz 20, 2011 14:22 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Już chciałą napisać,ze mamy takie same poddupniki dla kotów :mrgreen: A to Raficzek na fotce. Ach ten bystry wzrok :roll: Ten refleks :?

Małą jest wszędobyska.Taka jej uroda.Ten typ tak ma i ten typ doskonale wyczuwa gdzie i z kim może sobie pozwolić na hopki :mrgreen:
A ja myślę,że ona jest bardzo szczęśliwa.Dlatego tak dokazuje bo ją radość rozpiera. :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 20, 2011 14:23 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jaka ona maleńka :kotek:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Wto wrz 20, 2011 15:28 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Pozdrawiamy rozrabiarę (małą)
oraz Dużą... też rozrabiarę :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro wrz 21, 2011 13:49 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Welinko, Toffi sie ślini,bo on juz dobrze wie,jaka to fajana zabawa będzie, jak czarny bąblo -tajfun wypełznie z klateczki :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro wrz 21, 2011 15:16 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

wiora pisze:Welinko, Toffi sie ślini,bo on juz dobrze wie,jaka to fajana zabawa będzie, jak czarny bąblo -tajfun wypełznie z klateczki :lol:

Wioruś ,klatka już zlikwidowana.Tylko na noc wkładam ją do transporterka dla jej bezpieczeństwa.Toffi ma nawyk łapania nowych kotów za kark dopóki się do nich nie przyzwyczai.Niby to z jego strony"chyba" zabawa,ale jego głowa jest dwa razy większa niż Lajla.Na razie trzeba pilnować,by nie zrobił jej krzywdy.

welina

Post » Czw wrz 22, 2011 9:35 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś zaryzykowałam.Kacper zasnął na szafie,a mała ze mną w nogach.O godz.5 rano pożałowałam decyzji.Papuga zaczęła drzeć "japę" ( u niej to normalne-jestem przyzwyczajona :roll: .)Natomiast dwie wiewióry zrobiły mi z pokoju " sajgon "Żwirek,jedzenie i woda na całym pokoju.Rzeczy pozrzucane z półek-masakra :crying: :strach: Z Lajli łapką jakby trochę lepiej-chyba by tak nie rozrabiała co :?

welina

Post » Czw wrz 22, 2011 11:01 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ewuniu, jak dla mnie jest szansa że cofnie się uraz. Wraz ze wzrostem, wzmocnieniem kości. Ona z każdą chwilką jest silniejsza . Mozę coś jej tam zostanie, może będzie reagować bolesnością w brzydką pogodę ale będzie ok.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 22, 2011 11:30 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ASK@ pisze:Ewuniu, jak dla mnie jest szansa że cofnie się uraz. Wraz ze wzrostem, wzmocnieniem kości. Ona z każdą chwilką jest silniejsza . Mozę coś jej tam zostanie, może będzie reagować bolesnością w brzydką pogodę ale będzie ok.

Właśnie dziś zauważyłam jakby mniej kuleje.Tylko jak dobrze się przyjrzeć to ma dziwnie wygiętą łapeczkę.Ból na pewno będzie odczuwała.Moja mama miała zwichnięty nadgarstek.Nie chciała iść na nastawienie.Często ją bolało na zmianę pogody,lub jak się zbyt mocno podparła.

welina

Post » Czw wrz 22, 2011 11:49 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Moja sunia miała opercaję na zmiany kostne. Bolałao ja w mokrą pogodę do końca życia.Wszelkie zmiany ,wszelkie urazy u zwierząt są takie same jak u ludzi.
Ale ona młoda jeszcze i ma wielkie szanse na dobre i bezbolesne życie. Wzmocni się.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 22, 2011 12:59 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Zapraszam na skromny bazarek dla ciężko chorego Rafika u ASK@ może komuś coś się przyda :mrgreen: viewtopic.php?f=20&t=133377

welina

Post » Czw wrz 22, 2011 13:03 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

My już naprawdę dygocząco-wyjazdowi ale trwamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 23, 2011 18:40 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś wpadła z wizytą Lanua z mężem Marcinem i z niespodzianką.Było ich troje :lol: W grudniu przyjdzie na Świat maleństwo. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dostałam pozwolenie do zdradzenia tajemnicy.Brzusio piękny -wygłaskany przez ciocię welinę. :mrgreen: Dziękuję za odwiedziny i prezenty dla Lajli.Dbaj o Siebie Aniu :ok: :ok: :ok: :ok: i o męża bo fajny :mrgreen: :piwa:A Marcin o Waszą dwójkę,ale poplątałam-w tym jestem dobra. :roll:

welina

Post » Sob wrz 24, 2011 8:23 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Dziś wpadła z wizytą Lanua z mężem Marcinem i z niespodzianką.Było ich troje :lol: W grudniu przyjdzie na Świat maleństwo. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dostałam pozwolenie do zdradzenia tajemnicy.Brzusio piękny -wygłaskany przez ciocię welinę. :mrgreen: Dziękuję za odwiedziny i prezenty dla Lajli.Dbaj o Siebie Aniu :ok: :ok: :ok: :ok: i o męża bo fajny :mrgreen: :piwa:A Marcin o Waszą dwójkę,ale poplątałam-w tym jestem dobra. :roll:

gratulacje :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]