Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Prawdziwa kobieta powinna mieć wokół siebie trochę więcej ciałka do przytulania
Rrrracja rajca!Jestem jak najbardziej ZA!
![]()
Kiedyś dostałam maila w którym w bardzo przekonujący sposób opisane zostało że nam się po prostu wiedza nie mieści w głowie i musi znaleźć magazynowanie w reszcie ciała![]()
W kazdym razie zawsze powtarzam że my kobiety nie tyjemy tylko przybywa nam wiedzy
![]()
![]()
To jest swietny argument, musze zapamietac.
Mam to gdzieś na mailu z obszerną argumentacjąMogę ewentualnie podesłać
Jasne! Dawaj!![]()
![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Asztozolzajedna!![]()
![]()
Duza, jak Ty sie nie poprawisz..NO!![]()
No?No co?
bulba pisze:kalair pisze:Caragh pisze::ryk:![]()
Jakby się nie darł, to by uszło
Jasne!
Tiaaa, jasne. Ileż można się w szafkę wpatrywać![]()
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:Na dobranoc powiem, że Cypul potrafi godzinami przesiadywać przy szafce, gdzie trzymam kocie żarełko i przysmaki. Siedzi i patrzy, jakby się modlił do tej szafki a oprócz tego drze mordkę, żeby przypadkiem nie przeoczyć tej kociej modlitwyDobrze, że szafka odpowiednio zabezpieczona gumkami recepturkami, bo pewnie nic już by w niej nie było
Koty to mądre i sprytne istotki
![]()
Buziaki Kochane i dobrej nocki
Boszzz..glodzi Cypulka.. Masakra.![]()
![]()
Aha, to skąd ten mięsień piwny?
czarna.wdowa pisze:kalair pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:czarna.wdowa pisze:Kiedyś dostałam maila w którym w bardzo przekonujący sposób opisane zostało że nam się po prostu wiedza nie mieści w głowie i musi znaleźć magazynowanie w reszcie ciała![]()
W kazdym razie zawsze powtarzam że my kobiety nie tyjemy tylko przybywa nam wiedzy
![]()
![]()
To jest swietny argument, musze zapamietac.
Mam to gdzieś na mailu z obszerną argumentacjąMogę ewentualnie podesłać
Jasne! Dawaj!![]()
![]()
To ja na PW maila poproszę![]()
Bry Kretki
Iskropka pisze::ryk: To ja chętnie podzielę się "zmagazynowaną" wiedzą![]()
A w ogóle to dzieńdoberek
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Silverblue i 421 gości