Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 21:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

bulba pisze:A tak na marginesie, to ja już nie pamiętam dnia, żeby mnie coś nie bolało 8O :evil: :ryk:

To przynajmniej jesteś pewna, że żyjesz ... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto wrz 20, 2011 21:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Pokerek dziękuje za kciuki ... a ja też poproszę dla siebie ... :mrgreen: wczoraj w nocy "padł" mi kręgosłup ... łażę jak pokurcz przelewając się z jednej łapy na drugą ... boli jak cholera, dostałam jakieś leki przeciwzapalne, ale póki co to nie jest nic lepiej ... A muszę przecież być na tyle sprawna, żeby dojechać do profesora ...I coraz bardziej prawdziwe wydaje mi się stwierdzenie, że jak masz skończone 40 lat, budzisz się rano i nic cię nie boli, to znaczy, że nie żyjesz ... :twisted:

O to właśnie co na koniec napisałaś to święta prawda.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro wrz 21, 2011 6:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Pokerek dziękuje za kciuki ... a ja też poproszę dla siebie ... :mrgreen: wczoraj w nocy "padł" mi kręgosłup ... łażę jak pokurcz przelewając się z jednej łapy na drugą ... boli jak cholera, dostałam jakieś leki przeciwzapalne, ale póki co to nie jest nic lepiej ... A muszę przecież być na tyle sprawna, żeby dojechać do profesora ...I coraz bardziej prawdziwe wydaje mi się stwierdzenie, że jak masz skończone 40 lat, budzisz się rano i nic cię nie boli, to znaczy, że nie żyjesz ... :twisted:

oj, coś wiem o bólach kręgosłupa :? trzymaj się, kciuki oczywiście też trzymam :ok: :ok: :ok:
ps. dobrze jednakże, że humor Cię nie opuścił :wink:
ps2 za Ziabolka też trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro wrz 21, 2011 10:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A więc do :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie Pokerka dołączamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie Kasi - bo ona :1luvu: musi mieć siły walczyć o niego :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 21, 2011 18:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dziękujemy za kciuki ... i poprosimy o kciuki jutro, coby profesora natchło i żeby coś wymyślił ... Boję się tej wizyty i tego co usłyszę ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro wrz 21, 2011 18:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dziękujemy za kciuki ... i poprosimy o kciuki jutro, coby profesora natchło i żeby coś wymyślił ... Boję się tej wizyty i tego co usłyszę ...

Wszystkie myślami będziemy z Tobą Kasiu :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro wrz 21, 2011 18:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dziękujemy za kciuki ... i poprosimy o kciuki jutro, coby profesora natchło i żeby coś wymyślił ... Boję się tej wizyty i tego co usłyszę ...

Trzymiemy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 21, 2011 18:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Niezmiennie i cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro wrz 21, 2011 19:02 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Na moje :ok: też ZAWSZE możecie liczyć, będę trzymała rencami i nogami!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro wrz 21, 2011 22:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To masa kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za całokształt zdrowia i diagnostyki Pokerka - oby było dobrze, jak najlepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: a dla Kasi zamawianie kręgosłupa - Sana, sana, culito de rana, si no sanas hoy, sanaras manana. Sana, sana, culito de rana, si no sanas hoy, sanaras manana. Sana, sana, culito de rana, si no sanas hoy, sanaras manana. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 22, 2011 6:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

no to jeszcze więcej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw wrz 22, 2011 6:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku,obyś miał szansę i żył jaknajdłużej bez bólu :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw wrz 22, 2011 8:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja też jestem tu z kciukiami :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw wrz 22, 2011 8:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Trzymamy kciuki i łapki za Pokerka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Aby udało się wymyślić leczenie, po którym zdróweczko będzie dopisywało nieustannie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Czw wrz 22, 2011 9:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]