Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 21, 2011 23:29 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duza oszalala-nie bylo jej wcale,potem byla i podlewala krzaczki-potem znowu mrozila mnie -parapetowanie i balkonowanie :roll:

Do tego jakies szalenbstwo-duza ma 3 klawiatury na biurku :roll: 8O Poi co jej -jestem qwnerwiony,bo wcale nie zadbala o masaz mego zziebnietego ciala :twisted:

Gucio sopelek niepocieszony wieczornie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw wrz 22, 2011 3:14 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

anulka111 pisze:Duza oszalala-nie bylo jej wcale,potem byla i podlewala krzaczki-potem znowu mrozila mnie -parapetowanie i balkonowanie :roll:

Do tego jakies szalenbstwo-duza ma 3 klawiatury na biurku :roll: 8O Poi co jej -jestem qwnerwiony,bo wcale nie zadbala o masaz mego zziebnietego ciala :twisted:

Gucio sopelek niepocieszony wieczornie

Już nocnie, Sopelku Guciu (powinieneś mieć tak na pierwsze)
:( Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 22, 2011 4:57 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Lublu pisze:Hmm, a może Frania tak się teraz odgrywa za to swoje czekanie? W każdym razie nie stresuj się, Fasolko, nawet gdy Frania na Ciebie patrzy. W końcu ładnemu we wszystkim ładnie - czyli w kuwecie również :mrgreen:

Frania właśnie po to na mnie patrzy, żebym się denerwowała :( Duża przyszła z podwórka, coraz więcej czasu tam spędza. I knuje.
Fasolka niespokojna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 5:59 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Niestety, te duże to tylko od tego są...
żeby KNUĆ...

No dobra, jeszcze czasem michy napełniają i czyszczą kuwety...
ale albo za mało, albo nie tak, albo nie w porę...

Taki już los kota co sobie służby nie wychował
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 22, 2011 8:20 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Na mojej ulicy znalazłam właśnie rozjechanego burego kota. Samochody musiały jeździć po nim wiele razy, bo nie ma jak go przełożyć - nie został potrącony. Gdybym miała siłę, zrobiłabym zdjęcie i podesłała znajomemu. Spotkany niedawno znajomy, który razem z żoną prowadzi hodowlę kotów, zapytał mnie, po co zabieram koty z podwórka i szukam im domów. "One sobie dadzą radę, a bez nich utoniemy w szczurach".
Właśnie po to :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 10:11 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Miaudobry :) Duża mówi, że ma dość pracy. To po co tam chodzi?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 22, 2011 11:55 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Miaudobry :1luvu:
Moja też narzeka na pracę... Że wcale nie chce jej się tam chodzić i w ogóle :roll: Mówi, że chodzi tylko po to, żebyśmy mieli gdzie mieszkać i co jeść. Ale przecież mamy całkiem sympatyczne lokum i chrupki w puszce, to o co jej chodzi??

Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw wrz 22, 2011 12:09 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Dzień dobry piękna Fasolko :D

No jak Duże przestaną do pracy chodzić to lokum Wam zabiorą i nie będzie za co nowych chrupek kupić...
Kitek wiedzący
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 22, 2011 12:12 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Kitku, też to wiem. Jesteś rozsądnym kocurkiem, jak ja.
Fasolka

Zdjęcia rozjechanego kota nie zrobiłam, ograniczyłam się do wysłania smsa z informacją do znajomego :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 12:17 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:Kitku, też to wiem. Jesteś rozsądnym kocurkiem, jak ja.
Fasolka

Zdjęcia rozjechanego kota nie zrobiłam, ograniczyłam się do wysłania smsa z informacją do znajomego :evil:

Biedny kotek :( [*]

Ja bym sobie nie poradził sam :(
Ja z ulicy zabrany. Chory byłem, ale na szczęście trafiłem na Dużą przed jakimś autem albo złym człowiekiem
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 22, 2011 14:15 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Caragh pisze:

Ja z ulicy zabrany. Chory byłem, ale na szczęście trafiłem na Dużą przed jakimś autem albo złym człowiekiem[/quote]
Tak, jak ja. Mieszkałam na podwórku i w śmietniku. Jak tylko widziałam, że duża idzie do domu, od razu biegłam do dużej, bo duża zawsze miała dla mnie saszetkę (teraz mi takich nie daje, jak dawniej). A kiedyś zobaczyłam, że duża wysiada z autobusu i zaczęłam biec do dużej. Tak się przeraziła, że przebiegnę przez ulicę, że postanowiła mnie zabrać.
No i mam dom. No, mieszka tu też Frania, ale dom to dom, mówi duża.
Fasolka :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 14:40 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

coś ta Frania niedobra dla ciebie, Fasolko!
na mnie Lukrecjan też patrzy i mnie przestrasza chętnie. Jak mnie goni to syczę na niego i warczę bardzo grubym głosem. i sąsiad Miciek też mnie chce napaść jak przychodzi w gości. Ale Duża mnie zawsze obroni, więc ja ogonek zawsze mam w górze. Stalowy charakterek, mówi Duża.
Wykałaczka

No, czasem ją napadnę, Fasolko, to silniejsze ode mnie :oops: Ale to o mnie Duża mówi że jestem najgrzeczniejszym kotkiem świata, to chyba nie jestem taki zły, co??
Lukrecjan

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw wrz 22, 2011 15:30 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:
Caragh pisze:

Ja z ulicy zabrany. Chory byłem, ale na szczęście trafiłem na Dużą przed jakimś autem albo złym człowiekiem

Tak, jak ja. Mieszkałam na podwórku i w śmietniku. Jak tylko widziałam, że duża idzie do domu, od razu biegłam do dużej, bo duża zawsze miała dla mnie saszetkę (teraz mi takich nie daje, jak dawniej). A kiedyś zobaczyłam, że duża wysiada z autobusu i zaczęłam biec do dużej. Tak się przeraziła, że przebiegnę przez ulicę, że postanowiła mnie zabrać.
No i mam dom. No, mieszka tu też Frania, ale dom to dom, mówi duża.
Fasolka :P
[/quote]

A ja jestem od iwci
Principessa
Taaa, a zanim była u iwci, to była na śmietniku :roll:
Duduś
też ze śmietnika
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw wrz 22, 2011 15:58 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Czesc Fasolko

U nas bez zmian-Duzej duzo nie ma,budzi nas rano :twisted: ,za malo glaszcze ,trzeba strasznie kombinowac,by wykonala swoje obowiazki 8)

Sopelek
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw wrz 22, 2011 18:47 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duża załamana. Wpadła do domu, zabrała Pralcię i poleciały do gabinetu. Pralcia wylizała sobie ranę na brzuszku, pani doktor mówi, że nie jest źle, a duża chyba nie widziała całego brzuszka w ranach i duża jest zła, bo mówi, że nie zamierza uczestniczyć w konkurencji: "czyj kot ma bardziej poraniony brzuszek". Nie wspomnę, że ja też mam wylizane łapki, duża widziała
:oops: :oops:
No i kicha, mówi duża, wyjątkowo się z nią zgadzam.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]