Mała ośmiorniczka - raz
Mysz - dwie sztuki
Rybka - jedna sztuka
razem 25 zł

Postaram się uchronić powyższe pluszaczki przed spożyciem przez psa

Moderator: Moderatorzy
*anika* pisze:Za przesyłkę też już zapłaciłam
a jakie kolory są do wyboru?
*anika* pisze:Już piszę (wcześniej byłam niekontaktowa na tyle, że nie mogłam się zdecydować na kolory).
Ośmiorniczka - brązowa (no chyba że niebieska? Ja lubię niebieskiale nie wiem jak będzie niebieska wyglądać
).
Myszka - niebieska i w paski (ale takie pionowe, od grzbietu do brzuszka).
Rybka - w paski, taka jak na zdjęciu wyżej.
*anika* pisze:No to ośmiornica niebieska, jedna myszka brązowa i jedna w paski, no i rybka w paski (no bo w co innego?).
Beatta_82 pisze:Jeśli można jeszcze zamawiać to ja bym chciała 2 ośmiorniczki i 2 piłeczki. Kolory dowolne.
shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić?Najlepiej brązowe lub zielone
WłasnyKocie pisze:Jeśli jest jeszcze możliwość to myszę i ośmiornicę bardzo proszę
alix76 pisze::1luvu:![]()
![]()
Zaraz piszę pw - niniejszym oficjalnie oznajmiam, że dzięki umiejętnościom Juany, hojności Kupujących oraz ukończonemu właśnie bazarkowi Afatimy - dług po Gołąbce zostaje spłacony w całości- za co bardzo dziękuję. Żal pozostanie na zawsze ...
Zatem jedynym beneficjentem bazarku pozostaje Fundacja JOKOT, na moje konto będą tylko wpływały koszty przesyłki. Jeżeli wpłynie coś jeszcze, z wcześniejszych zamówień, wpłacę oczywiście na JOKOT.
Dziękuję bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości