Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 15:11 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

a co tu tak cicho? co u małych z graciarni? i piwniczkowych? ciekawa jestem :oops:

Jagoda ma się dobrze :) znajomi twierdzą, że przytyła chociaż wg mnie nadal jakaś taka chuda :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Od: Wto lut 15, 2011 23:54

Post » Śro wrz 21, 2011 17:54 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Kasiu, mam pytanko. Ten mały czarny kocurek co mam go adoptować jest u Ciebie? Czy mogłabyś mi opisać jego charakter? :D
Kasia i Molly :)
Obrazek Obrazek

Szukam pilnie pracy w Poznaniu! :)

kasia90

Od: Nie gru 05, 2010 22:51

Post » Śro wrz 21, 2011 18:46 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Ten kocurek nie jest u żadnej z nas, chyba już pisałam gdzieś, ze jest u starszych państwa razem ze swoją siostra i trzema innymi kotami z których jeszcze dwa są do adopcji. Najwiecej o jego charakterze powie pewnie jego obecny dom na wizycie przedadopcyjnej u nich. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, ze kocurek jest bardzo towarzyski, lubi sie bawić- jego siostra jest bardziej wycofana. Jest zdrowy, odrobaczony i raz zaszczepiony.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Śro wrz 21, 2011 19:12 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

moorland pisze:Ten kocurek nie jest u żadnej z nas, chyba już pisałam gdzieś, ze jest u starszych państwa razem ze swoją siostra i trzema innymi kotami z których jeszcze dwa są do adopcji. Najwiecej o jego charakterze powie pewnie jego obecny dom na wizycie przedadopcyjnej u nich. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, ze kocurek jest bardzo towarzyski, lubi sie bawić- jego siostra jest bardziej wycofana. Jest zdrowy, odrobaczony i raz zaszczepiony.

Jeśli pisałaś to nie załapałam. Z poprzedniej wiadomości błędnie wywnioskowałam, że jest u Kasi. :oops:
Kasia i Molly :)
Obrazek Obrazek

Szukam pilnie pracy w Poznaniu! :)

kasia90

Od: Nie gru 05, 2010 22:51

Post » Śro wrz 21, 2011 19:40 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Przelałam 30 zł za bazarek motylkowy - od Itaki, ciągle czekam na wpłatę od Ori.
Obrazek Obrazek Obrazek

alveaenerle

Od: Śro lis 10, 2010 19:20

Post » Śro wrz 21, 2011 21:27 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Tadam .... a ja już się nie mogę doczekać tych cudnych motyli .... aż sama mam motyle w głowie :)

A z innych wieści, niestety ale w przyszłym tygodniu wybieram się na ostatni dyżur dworcowy. Niestety czas wracać na studia na daleki wschód :/ Tak więc mam nadzieję, że ktoś będzie chodził zamiast mnie. Ale obiecuję, że jak tylko będę w Poznaniu to was odciążę.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw wrz 22, 2011 8:53 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

alveaenerle pisze:Przelałam 30 zł za bazarek motylkowy - od Itaki, ciągle czekam na wpłatę od Ori.

Wpłata dotarła.
Dziękujemy :1luvu:

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw wrz 22, 2011 8:54 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

itaka pisze:Tadam .... a ja już się nie mogę doczekać tych cudnych motyli .... aż sama mam motyle w głowie :)

A z innych wieści, niestety ale w przyszłym tygodniu wybieram się na ostatni dyżur dworcowy. Niestety czas wracać na studia na daleki wschód :/ Tak więc mam nadzieję, że ktoś będzie chodził zamiast mnie. Ale obiecuję, że jak tylko będę w Poznaniu to was odciążę.

itaka, dzięki za dyżury podczas wakacji! :1luvu:

kasia_5000

Post » Czw wrz 22, 2011 8:56 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

kasia90 pisze:
moorland pisze:Ten kocurek nie jest u żadnej z nas, chyba już pisałam gdzieś, ze jest u starszych państwa razem ze swoją siostra i trzema innymi kotami z których jeszcze dwa są do adopcji. Najwiecej o jego charakterze powie pewnie jego obecny dom na wizycie przedadopcyjnej u nich. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, ze kocurek jest bardzo towarzyski, lubi sie bawić- jego siostra jest bardziej wycofana. Jest zdrowy, odrobaczony i raz zaszczepiony.

Jeśli pisałaś to nie załapałam. Z poprzedniej wiadomości błędnie wywnioskowałam, że jest u Kasi. :oops:

U mnie jest czarna Milo - miziasta dzikuska (jakkolwiek to nie brzmi ;))

kasia_5000

Post » Czw wrz 22, 2011 8:59 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Kasia9191 pisze:a co tu tak cicho? co u małych z graciarni? i piwniczkowych? ciekawa jestem :oops:

Jagoda ma się dobrze :) znajomi twierdzą, że przytyła chociaż wg mnie nadal jakaś taka chuda :mrgreen:

Maluchy z graciarni mają się dobrze
Nadal przebywają u cioci merki_85.
merka do nich zagląda.
Robią się coraz bardziej proludzkie - szczególnie w stosunku do cioci merki.
Małe są już zdrowe, zostały odrobaczone - w przyszły weekend mogą zostać 1-szy raz zaszczepione.

Co do piwniczaków, to już chyba wczoraj sama widziałaś ;)

kasia_5000

Post » Czw wrz 22, 2011 12:48 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Właśnie się wczoraj dowiedziałam, że w tę sobotę na Piątkowie jest wyprzedaż garażowa, może dałybyśmy jeszcze radę zebrać fanty na sprzedaż i się tam ustawić?

http://www.facebook.com/WyprzedazPoznan
http://tablica.pl/oferta/osiedlowa-wypr ... DkxX3.html
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw wrz 22, 2011 20:29 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

To jest całkiem fajny pomysł z tą wyprzedażą, mam jeszcze rzeczy, które nie poszły na bazarkach, ale nie wiem czy ktoś będzie mogł iść z nas w sobotę, bo ja na pewno odpadam, Kasia ma kocioł w pracy więc też nie wiem czy by mogła.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Czw wrz 22, 2011 20:40 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

kasia_5000 pisze:
alveaenerle pisze:Przelałam 30 zł za bazarek motylkowy - od Itaki, ciągle czekam na wpłatę od Ori.

Wpłata dotarła.
Dziękujemy :1luvu:

I od Ori też już przelałam :)
Obrazek Obrazek Obrazek

alveaenerle

Od: Śro lis 10, 2010 19:20

Post » Czw wrz 22, 2011 21:11 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Jarka pisze:Właśnie się wczoraj dowiedziałam, że w tę sobotę na Piątkowie jest wyprzedaż garażowa, może dałybyśmy jeszcze radę zebrać fanty na sprzedaż i się tam ustawić?

http://www.facebook.com/WyprzedazPoznan
http://tablica.pl/oferta/osiedlowa-wypr ... DkxX3.html

Fajny pomysł, ale ja na tę sobotę raczej się nie zadeklaruję :(
Jakby co, to mam trochę płyt, które wystawiłam na bazarku, ale nie ma na razie dużego zainteresowania.
Może ktoś jednak miałby czas, żeby wziąć udział w tej wyprzedaży...

kasia_5000

Post » Czw wrz 22, 2011 21:17 Re: P-ń Gł. i inne koty/Miejsce do wypuszczenia poszukiwane

Dzisiaj na Składowej - 7 kotów.
Wydaje m się, że są młode - jeden kotek wyglądał tak na 4-5miesięcy...
Pojawił się też ten bidulek z grzybem - bardzo źle wygląda :(

Przy poczcie nie spotkałam żadnych kotów - karmę zostawiłam w pocztowej bramie.
W graciarni też nie było żadnych, a na łączce było pełno, ale był już zmrok i w tych krzaczorach nie udało mi się ich policzyć :(

I jeszcze wieści z piwniczki:
PikPok dzisiaj przechodził samego siebie w miziankach.
Siedział u mnie na kolanach i robił "nosek-nosek", przymilał się i generalnie chciał być głaskany :)
Kola za to chciał być głaskany, ale od kolan z daleka ;)
Burasek, którego nazwałam roboczo Tygryskiem, też dzisiaj się rozmruczał.
Zjadł też trochę nerkowej karmy, którą przyniosła dla Niego moorland (dzięki :1luvu: ) i prawie całego applawsa.

kasia_5000

[poprzednia][następna]