Jagoda ma się dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moorland pisze:Ten kocurek nie jest u żadnej z nas, chyba już pisałam gdzieś, ze jest u starszych państwa razem ze swoją siostra i trzema innymi kotami z których jeszcze dwa są do adopcji. Najwiecej o jego charakterze powie pewnie jego obecny dom na wizycie przedadopcyjnej u nich. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, ze kocurek jest bardzo towarzyski, lubi sie bawić- jego siostra jest bardziej wycofana. Jest zdrowy, odrobaczony i raz zaszczepiony.
alveaenerle pisze:Przelałam 30 zł za bazarek motylkowy - od Itaki, ciągle czekam na wpłatę od Ori.
itaka pisze:Tadam .... a ja już się nie mogę doczekać tych cudnych motyli .... aż sama mam motyle w głowie![]()
A z innych wieści, niestety ale w przyszłym tygodniu wybieram się na ostatni dyżur dworcowy. Niestety czas wracać na studia na daleki wschód :/ Tak więc mam nadzieję, że ktoś będzie chodził zamiast mnie. Ale obiecuję, że jak tylko będę w Poznaniu to was odciążę.
kasia90 pisze:moorland pisze:Ten kocurek nie jest u żadnej z nas, chyba już pisałam gdzieś, ze jest u starszych państwa razem ze swoją siostra i trzema innymi kotami z których jeszcze dwa są do adopcji. Najwiecej o jego charakterze powie pewnie jego obecny dom na wizycie przedadopcyjnej u nich. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, ze kocurek jest bardzo towarzyski, lubi sie bawić- jego siostra jest bardziej wycofana. Jest zdrowy, odrobaczony i raz zaszczepiony.
Jeśli pisałaś to nie załapałam. Z poprzedniej wiadomości błędnie wywnioskowałam, że jest u Kasi.
Kasia9191 pisze:a co tu tak cicho? co u małych z graciarni? i piwniczkowych? ciekawa jestem![]()
Jagoda ma się dobrzeznajomi twierdzą, że przytyła chociaż wg mnie nadal jakaś taka chuda
kasia_5000 pisze:alveaenerle pisze:Przelałam 30 zł za bazarek motylkowy - od Itaki, ciągle czekam na wpłatę od Ori.
Wpłata dotarła.
Dziękujemy
Jarka pisze:Właśnie się wczoraj dowiedziałam, że w tę sobotę na Piątkowie jest wyprzedaż garażowa, może dałybyśmy jeszcze radę zebrać fanty na sprzedaż i się tam ustawić?
http://www.facebook.com/WyprzedazPoznan
http://tablica.pl/oferta/osiedlowa-wypr ... DkxX3.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 130 gości