obrazy--- biżuteria --- dla Omini - KONIEC :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 18:52 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Fliege36 pisze:kamari zleciłam przelew

na razie nie przysysłaj mi wisiorów

będę się jeszcze biła :twisted: o pierścionek dla Jasinki ślepinki!

:D :ok: niech mi się tylko Ominia dobrze wybudzi, to znowu zacznę działać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro wrz 21, 2011 21:27 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

kamari pisze:
Uwielbiam goździki, malować też :D To piękne kwiaty, szkoda, że takie polityczne :mrgreen: Ale na szczęście coraz rzadziej się o tym pamięta :ok:

No właśnie, a ja też (całkiem niepoprawnie politycznie) uwielbiam goździki, najlepiej duuuużooo goździków!

Nr.konta mam, postaram się jutro wrzucić przelew :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw wrz 22, 2011 5:57 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

bagheera pisze:
kamari pisze:
Uwielbiam goździki, malować też :D To piękne kwiaty, szkoda, że takie polityczne :mrgreen: Ale na szczęście coraz rzadziej się o tym pamięta :ok:

No właśnie, a ja też (całkiem niepoprawnie politycznie) uwielbiam goździki, najlepiej duuuużooo goździków!

Nr.konta mam, postaram się jutro wrzucić przelew :kotek:

Dziękuję :1luvu:

Jeszcze z takich "niepoprawnych" kwiatów uwielbiam chryzantemy i bardzo żałuję, że się u nas tak "źle" kojarzą :roll:
Kiedyś kupiłam takie w doniczce do domu i mąż mnie razem z nimi wyrzucił na cmentarz :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw wrz 22, 2011 11:32 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

kamari pisze:Jeszcze z takich "niepoprawnych" kwiatów uwielbiam chryzantemy i bardzo żałuję, że się u nas tak "źle" kojarzą
Kiedyś kupiłam takie w doniczce do domu i mąż mnie razem z nimi wyrzucił na cmentarz

Ufff jak dobrze że wróciłaś z tego cmentarza :ryk:
A ja tam chryzantemy margaretki i tp też uwielbiam i kupuję do domu :D z tą róznicą że mnie nie ma kto za to na cmentarz wyrzucić :ryk: bo jestem sama z koteckami :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 22, 2011 13:47 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Kocham kwiaty-goździki, oczywiscie w dużej ilości, chryzantemy też, kupuję je sobie do domu :D, szkoda, że te najpiękniejsze u mnie w sprzedaży pojawiaja się tylko w okolicach 1.11
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 22, 2011 15:22 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Trzeba było Małżonka spacyfikować informacją, że to kwiaty cesarzy chińskich i, o ile pamiętam, o jakimś szczególnym znaczeniu dla Święta Szczęśliwości (albo coś :wink: ) A że u nas się zrobiły cmentarne, jak goździki partyjne... :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Czw wrz 22, 2011 15:24 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Mój ojciec, któremu zawsze się wszystko miesza, podobno moją Mamę uszczęsliwił wielkim bukietem cudnych białych chryzantem jak leżała w szpitalu... :ryk: :ryk: :ryk: Potem już wiedział, że raczej może coś innego... :D
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie wrz 25, 2011 16:48 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Bardzo dziękuję za wszystki oferty i wpłaty :1luvu:
Nasz wet nie wziął nic za operację i badania Omini :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale spróbujemy nie przejeść pieniędzy z bazarku :ok: Większość przejedzą koty :ryk:

Jutro zrobię wszystkie wysyłki. Jeszcze raz dziękuję :1luvu:

Maria
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie wrz 25, 2011 17:29 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Fliege36 pisze:kamari zleciłam przelew

na razie nie przysysłaj mi wisiorów

będę się jeszcze biła :twisted: o pierścionek dla Jasinki ślepinki!

Nie będę puszczać więcej bazarków. Jeżeli chcesz pierścionek, to wyślę go razem z wisiorami, a ty prześlij pieniądze dla Jasia :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie wrz 25, 2011 18:16 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

Taizu, ryś się kończy malować :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie wrz 25, 2011 18:49 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - nowości ze srebra

kamari pisze:Taizu, ryś się kończy malować :ok:

Dzięki :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto wrz 27, 2011 21:04 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - KONIEC :-)

Kamari, to ile ja mam przelać?.

Na wszelki wypadek jeszcze :ok: :ok: :ok: za dupcię Omni.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Śro wrz 28, 2011 16:38 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - KONIEC :-)

Emkamara, szykuję właśnie wysyłki, ty na pewno masz taki wysoki numer mieszkania :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro wrz 28, 2011 17:42 Re: obrazy--- biżuteria --- dla Omini - KONIEC :-)

kamari pisze:Emkamara, szykuję właśnie wysyłki, ty na pewno masz taki wysoki numer mieszkania :roll:

:D
Kamari ale ja Ci jeszcze nie przelałam pieniędzy. Bo ja nie wiem ile. 40+ile za wysyłkę?

Numer mieszkania na pewno taki wysoki, ale nie jest tak źle jak wygląda, bo to zakodowana lokalizacja - 2 klatka, 8 piętro, 10 mieszkanie :D

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

[poprzednia]