Działki w Otwocku- sytuacja opanowana, koty szczęśliwe ! :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 14:33 Re: Działki w Otwocku- 4 panowie zostają tu na zawsze.

Ono zaraz jakoś traci ważność. Jak nie zapomnę to wykoszę je.

Czasem dzikunki po kastracji znikaja na długo.A Czarna miała przejścia i twój widok niezbyt jej się podobał :mrgreen: Ale żołądek rządzi sie własnymi prawami :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 06, 2011 11:23 Re: Działki w Otwocku- sytuacja opanowana, koty szczęśliwe ! :))

Czarna zaczęła się już pojawiać coraz częściej- tak samo jak Rudy, który podchodzi z każdym tygodniem coraz bliżej i nie ucieka. :)
Może skubany da się przed nastaniem zimy oswoić... :balony:
Jedzonko mają, domek ze styropianu jest cały czas do ich dyspozycji, więc obecnie chyba tak źle nie mają 8)
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

Post » Sob sie 06, 2011 21:07 Re: Działki w Otwocku- sytuacja opanowana, koty szczęśliwe ! :))

Aniu,rozumiem że masz plany tymczasowania Rudego i wydania go do domu :lol:
Jeśli nie ,to raczej tupnij niż głaszcz. Będzie bezpieczniejszy.

Dobrze ,że Czarna wróciła.Musiała mieć inną mete.

Dobra robota :ok:

Tylko obawiam się,że po lecie... :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 06, 2011 23:44 Re: Działki w Otwocku- sytuacja opanowana, koty szczęśliwe ! :))

Plany to ja mam ogromne! :D
Teraz pracuję nad tym, aby zmiękczyć mamę.

Nie ma co się martwić na zapas- do tej pory jest ok, a później zobaczymy.
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Post » Śro wrz 21, 2011 19:29 Re: Działki w Otwocku- sytuacja opanowana, koty szczęśliwe ! :))

Chyba już mogę spokojnie powiedzieć, że przez całe lato na działkach utrzymał się stan 5 kociastych i ani jednego więcej. :mrgreen: Szczęśliwie nic nie przybyło, ani nie ubyło!

Jedzonko znika z misek regularnie co 4 dni.
Ostatnio wsypałam kilka kawałków suchej karmy do styropianowego domku, który stoi od zeszłej zimy w mojej altance- wszystko zostało schrupane, czyli muszą włazić do niego. :D

Czarna zawsze przybiega na wołanie z podniesionym ogonem i donośnym miaukiem, jakby żaliła się, że za długo nie nie było, a ona tu głodna musi czekać. Głaskać się nie daje.
Żadne z nich nie przejawiło chęci oswojenia.
Wybrały wolność- szanuję to ;)

AnnaM

[poprzednia]