Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AlfaLS pisze:Kochani, strasznie jestem zarobiona ale obiecuję, ze jutro będzie pełna relacja plus foty. Poczekacie jeszcze dzień?
welina pisze:Noooooooooooo bąble przepiękne.Porównuję ceny to kupujesz dużo taniej.Chyba nie potrafię szukać promocji.Moja mała lubi mleczko "Klara ",ale płaciłam ponad 2 zł za szt.Z operacją to bym poczekała.W każdym razie mój ortopeda kazał czekać,aż Lajla skończy roczek i przestaną kości rosnąć.
AlfaLS pisze:welina pisze:Noooooooooooo bąble przepiękne.Porównuję ceny to kupujesz dużo taniej.Chyba nie potrafię szukać promocji.Moja mała lubi mleczko "Klara ",ale płaciłam ponad 2 zł za szt.Z operacją to bym poczekała.W każdym razie mój ortopeda kazał czekać,aż Lajla skończy roczek i przestaną kości rosnąć.
My z koleżanką robimy zakupy razem bo niestety zawsze jest tak, że transport gratis ale jak kupisz za ileś zł. Wiec składamy dwa nasze zamówienia w jedno i dajemy radę. A wtedy mamy też możliwość poszukania, tu taka promocja, tu inna... I tak dajemy radę. A mleczko Klara ostatnio było w promocji w Krakvecie zamiast 2,40 to 0,80 zł. Kupiłam im trzy na próbę a teraz już wiem, ze nawet i 30 by wypiły
.
Podobno takie operacje jak u Karo to się robi przed zakończeniem procesu wzrostu.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 114 gości