Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:Prawdziwa kobieta powinna mieć wokół siebie trochę więcej ciałka do przytulania
Rrrracja rajca!Jestem jak najbardziej ZA!
Kiedyś dostałam maila w którym w bardzo przekonujący sposób opisane zostało że nam się po prostu wiedza nie mieści w głowie i musi znaleźć magazynowanie w reszcie ciała![]()
W kazdym razie zawsze powtarzam że my kobiety nie tyjemy tylko przybywa nam wiedzy
Myszolandia pisze:kalair pisze:Kretki i odglosy z komina..![]()
Duża na górze ?![]()
![]()
![]()
no tak lepiej nie podchodzić![]()
![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:To Safolek dał ci buziaczka.
Jestem w szoku Ciociu! To takie rzadkie!![]()
![]()
kalair pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:Prawdziwa kobieta powinna mieć wokół siebie trochę więcej ciałka do przytulania
Kiedyś dostałam maila w którym w bardzo przekonujący sposób opisane zostało że nam się po prostu wiedza nie mieści w głowie i musi znaleźć magazynowanie w reszcie ciała![]()
W kazdym razie zawsze powtarzam że my kobiety nie tyjemy tylko przybywa nam wiedzy
![]()
![]()
To jest swietny argument, musze zapamietac.
bubor pisze:Hej hej Kalair z pannami wieczorową porą, co słychać w pięknym świecie ?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:To Safolek dał ci buziaczka.
Jestem w szoku Ciociu! To takie rzadkie!![]()
![]()
Widzisz słońce jaki zaszczyt cię kopnął..
czarna.wdowa pisze:kalair pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:Prawdziwa kobieta powinna mieć wokół siebie trochę więcej ciałka do przytulania
![]()
![]()
To jest swietny argument, musze zapamietac.
Mam to gdzieś na mailu z obszerną argumentacjąMogę ewentualnie podesłać
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Oto spojrzenie Iriski proszacej o jedzonko. Standarcik.![]()
Noniu mój śliczny dała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 387 gości