Dziś, tuż na chwilę przed tym, jak miałam je zamykać przed wyjściem z domu, oba kotecki umyślnie nawiały mi do kufra kanapy

Kupska nadal paskudne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Może daj im jeszcze kilka dni na poprawę w tym temacie...........
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Może daj im jeszcze kilka dni na poprawę w tym temacie...........
Mam czekać, nic nie robiąc...? Albo wyłącznie wznosząc mantry do Nie Wiadomo Kogo o zatrzymanie klęski krowiej sraczki...?
Bo nadal srają![]()
![]()
![]()
Ostatni aniprazol podany. Moje palce broczą krwią.
Wielbłądzio pisze:Srają
Zofia&Sasza pisze:
EMIR...
...i BRATEK
wylądowali w DT u nieocenionej Wielbłądzio. Teraz podlegają tuningowi i wkrótce będą szukać Najlepszych Domków na Świecie...
Więcej zdjęćstr. 4
Te dwa przystojniaki (przystojniaczki) wybrały sobie wyjątkowo nieszczęśliwe miejscePrzy ruchliwej drodze. A schronienia szukają w silniku parkowanego tam samochodu.
Gdzie jest ich mama? Nie wiadomo. Prawdopodobnie zginęła pod kołami. Pan kierowca ma dobre serce, więc zadzwonił do fundacji EMIR, a fundacja EMIR do mnie.![]()
I tu zaczyna się problem. Bo ja absolutnie nie mam na kociki miejsca...Wiem, że to brzmi jak "weźmy i zróbcie", ale naprawdę nie jestem w stanie dać im DT. Ewentualnym chętnym oferuję klatkę i wszelką możliwą pomoc.
Ratujmy te maluchy zanim coś je przejedzie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek i 71 gości