Ale to drugie akurat nie musi być przeszkodą, o ile kociak będzie zaszczepiony. Ja mam takiego kocio-katarowca, to Ptysiek. Że o glucie Pixia już nie wspomnę.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
ludzie mieli młodego kociaka, 3 miesięcznego, rosyjskiego i po prostu się zawahałam napisałam im, ze Lajla była chora na koci katar, może zarażać,oczywiście, ze nie musi zarazić tamtego kota-nie zdecydowali się i ja się im nie dziwię
Przepraszam za prywatę.Ale czas goni, a dzieci kocie w niebezpieczeństwie. Proszę o każde wsparcie.Kciuki,podrzucanie,dobre myśli, DT/DS... viewtopic.php?f=1&t=132731
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.