ametyst55 pisze:Może ktoś inny czytał i zaproponuje jakąś książkę dla skwareek
Mogę polecić i polecam gorąco! Mam prawie wszystkie oprócz spod znaku bliźniąt (jeśli można pojedynczo to właśnie tę poproszę)
Moderator: Moderatorzy
ametyst55 pisze:Może ktoś inny czytał i zaproponuje jakąś książkę dla skwareek
AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Może ktoś inny czytał i zaproponuje jakąś książkę dla skwareek
Mogę polecić i polecam gorąco! Mam prawie wszystkie oprócz spod znaku bliźniąt (jeśli można pojedynczo to właśnie tę poproszę)
ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Może ktoś inny czytał i zaproponuje jakąś książkę dla skwareek
Jasne że można, to jest nr 6
Koteczki pięknie dziękująa Ania do Ani na pewno się odezwie
mavi pisze:Poproszę nr 1 (Kwietniowy śnieg) oraz nr 5 (Przesilenie zimowe)
AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Może ktoś inny czytał i zaproponuje jakąś książkę dla skwareek
Jasne że można, to jest nr 6
Koteczki pięknie dziękująa Ania do Ani na pewno się odezwie
O, cześć Ametyściku!Ania się teraz wydala, ale wieczorkiem zajrzy do pw i zrobi zaraz przelew
skwareek pisze:Dobra to biorę na chybił trafił numer 7 i 10.
skwareek pisze:Dobra to biorę na chybił trafił numer 7 i 10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości