Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet, olejek ma być do smarowania pysia, a ilość którą przy okazji Punia połknie z całą pewnością jej nie zaszkodzi, a jeszcze trochę wspomoże jelita i watrobę.vailet pisze:Z mojej choroby wiem że nie WOLNO stosować dziurawca z lekami na wirusy bo nie są wtedy skuteczne
Amika6 pisze:vailet, olejek ma być do smarowania pysia, a ilość którą przy okazji Punia połknie z całą pewnością jej nie zaszkodzi, a jeszcze trochę wspomoże jelita i watrobę.vailet pisze:Z mojej choroby wiem że nie WOLNO stosować dziurawca z lekami na wirusy bo nie są wtedy skuteczne
I owszem, zażywanie preparatów dziurawca osłabia działanie niektórych leków, a przy niektórych schorzeniach nie wolno go łączyć (np. antydepresantami). Dlatego zamiast pisać ogólnikowe ostrzeżenia (w dodaktku dużymi literami), to może lepiej podaj konkretnie z jakim lekiem nie wolno go zażywać jeśli masz takie doświadczenia.
Inaczej sianie tego rodzaju paniki jest szkodliwym działaniem.
Olu, olejek już wysłany.
Jakbyś mogła podać nr tel. na pw to tak byoby mi łatwiej wszystko wyjaśnić.
PcimOlki pisze:Smutna historia.
ewar pisze:Z białaczką można wygrać.Kaliciwirozę da się wyleczyć, to wiem, ale co z tym guzem? Chłoniak? Da się ?
ewar pisze:Amika, można gdzieś ten olejek kupić? Czytałam o jego cudownym działaniu na rany, ale czy pomógłby przy czerwonych dziąsłach moich białaczkowców?
Vailet, w przypadku Pusi ważne jest, aby nie cierpiała i mogła jeść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 627 gości