Witajcie dziewczeta!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dziekuje.![]()
Co panienka porabia?
kalair pisze:Slusznie Skarpeciu, sen jest bardzo wazny dla Kotka!![]()
Ewentualnie potem znowu mozna sie czyms pobawic.![]()
Kretki
spookyaga pisze:kalair pisze:Slusznie Skarpeciu, sen jest bardzo wazny dla Kotka!![]()
Kretki
Duża mi obiecała górę zabawek, że Pocztą idą, i co? Poczta przecież powinna wiedzieć, że jak dla kotka to ma być na już! Póki co przyszły jakieś witaminki co pachną rybką-Duża mówi, że to żebym miała ładną sierść, nawet mi smakują, ale i tak wolę surowe![]()
Iskropka pisze:Cześć Skarpetko! Jestem Kropunia. Mam 6 lat i nie miałam jeszcze kolażanki o takim imieniu
Iskropka pisze:Cześć Skarpetko! Jestem Kropunia. Mam 6 lat i nie miałam jeszcze kolażanki o takim imieniu
kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Skarpetko! Jestem Kropunia. Mam 6 lat i nie miałam jeszcze kolażanki o takim imieniu
O, Kropcia odwiedzila Skarpecie!Kropka i Skarpetka. Fajnie!
kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:Slusznie Skarpeciu, sen jest bardzo wazny dla Kotka!![]()
Kretki
Duża mi obiecała górę zabawek, że Pocztą idą, i co? Poczta przecież powinna wiedzieć, że jak dla kotka to ma być na już! Póki co przyszły jakieś witaminki co pachną rybką-Duża mówi, że to żebym miała ładną sierść, nawet mi smakują, ale i tak wolę surowe![]()
Poczta sie nic a nic nie zna! Duza musi ich pogonic, albo co.. Tak nie moze byc!
Kretki Oburzone.
Iskropka pisze:No gdyby Skarpetka była Skarpetkiem to istotnie mogłyby być nakrapiane skarpetki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 44 gości