PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 9:40 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

a teraz krótka historia z wczorajszego wieczoru...

uuuuaaaa - chyba już mam dosyć zabawy, spać mi się zachciało

Obrazek

no nie leniuchu! - jeszcze trochę się potarmośmy - jeszcze chwilę!!!

Obrazek

no już dobrze śpiochu - zaśpiewam ci kołysankę na uszko

Obrazek

chyba odpływam przy tej kołysance.....

Obrazek

w czym jak w czym, ale w usypianiu to ja niezła jednak jestem...

Obrazek

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon wrz 19, 2011 9:44 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Nie mogę się na nie napatrzeć, Migdałek wygląda jak pluszowy miś :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 19, 2011 9:50 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

oboje są po prostu przepiękni :1luvu:
Migdałek jest niesamowicie oryginalny, ale tygrysia Morelka to po prostu poezja :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 19, 2011 9:52 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

joluka naaaajlepszego domku, najlepiej forumowego (co byś za dużo nagadać się nie musiała :mrgreen:)
pozdr.
tellma

Post » Pon wrz 19, 2011 9:57 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

tellma pisze:joluka naaaajlepszego domku, najlepiej forumowego (co byś za dużo nagadać się nie musiała :mrgreen:)
pozdr.

Basiu - dziękuję bardzo!!!! właśnie przed chwilą przeczytałam Twój list do potencjalnego DS na wątku Waszej cudnej Thajki... - podziwiam!!!! za cierpliwość i zdolność perswazjii - bo mi chyba nie starcza w takich wypadkach cierpliwości... :roll: - i tego się boję trochę... :wink: :twisted:

joluka

Post » Pon wrz 19, 2011 10:00 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Z tymi zdolnościami to chyba nie najlepiej, patrząc po efektach. Ja już też odpuszczam niektóre rozmowy, choć czasami zapowiada się niepozornie, a potem: TADAM :D , okazuje się, że warto było.
Ale "gęba" mnie czasem boli :ryk: :ryk: :ryk:
tellma

Post » Pon wrz 19, 2011 11:18 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

słodkie słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nasze łódzkie 8) 8) 8) 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 19, 2011 19:12 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Zaznaczam wątek cudownych maluchów :D
i trzymam :ok: za najlepszy domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro wrz 21, 2011 8:58 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Z ogłoszeń odzew co najmniej załamujący... :( - ludzie rzeczywiście albo kompletnie nie czytają treści ogłoszenia, albo świadomie tę treść ignorują i postanawiają i tak spróbować :roll: .

Na razie zgłosiły się same domy wychodzące, albo - tak jak niestety się spodziewałam - chętni na natychmiastowe zabranie tylko jednego kota... Sami sobie dopowiedzcie, którego... :evil: :? :(

A maluszkom dni mijają na jedzeniu, spaniu i szaleństwach - i wydaje mi się, że rosną w oczach... 8O 8O 8O (zresztą, gdybym ja tak jadła, to też bym rosła w oczach... :wink: ).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

joluka

Post » Śro wrz 21, 2011 9:03 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Ehhhhhhh ciągle zaglądam na ich wątek, tak bardzo chciałabym je wziąć :( gdyby nie ta cholerna przeprowadzka!!!! :( :( :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro wrz 21, 2011 9:33 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Goyka pisze:Ehhhhhhh ciągle zaglądam na ich wątek, tak bardzo chciałabym je wziąć :( gdyby nie ta cholerna przeprowadzka!!!! :( :( :(

zawsze możesz "zaaplikować" :wink: - teraz mają najsłodszy okres małych rozrabiaków, aż szkoda patrzeć, jak szybko mija - nacieszyłabyś się dwójeczką jeszcze w ich wczesnym wieku :D

joluka

Post » Śro wrz 21, 2011 9:42 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Wiem właśnie i w tym problem :( jestem na etapie sprzedaży mieszkania, przewijają się tabuny ludzi, jak już się uda to się będziemy przeprowadzać do większego ,więc ten okres zamieszania i przeprowadzki nie byłby dobry dla kociaków, dla nas to mega stres a co dopiero dla nich :/ ledwie by się zaklimatyzowały a tu przenosiny ,remonty itp :) podchodzę empatycznie a nie egoistycznie, bo jakby było odwrotnie to już byłyby u mnie :ryk:
Obrazek

Goyka

Post » Śro wrz 21, 2011 12:08 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

joluka, trudne zadanie przed Tobą, wybrać ten właściwy dom, który pokocha i odpowiednio zaopiekuje się obydwoma kociakami. Będę trzymać kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 21, 2011 12:17 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

jak ktoś chce tylko Migdałka, a Morelka mu się nie podoba to od razu wiadomo, że to tylko jakiś pseudomiłośnik kotów :evil: :evil:
Obrazek

Goyka

Post » Śro wrz 21, 2011 12:20 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Goyka pisze:jak ktoś chce tylko Migdałka, a Morelka mu się nie podoba to od razu wiadomo, że to tylko jakiś pseudomiłośnik kotów :evil: :evil:

Ciekawe podejście 8O
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]