Malutki BAZARECZEK czterodniowy - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 20:20 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - DZISIAJ KONIEC !!!

justyna p pisze:O ja go w kolczykach ani naszyjniku nie widze :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 20, 2011 21:06 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - DZISIAJ KONIEC !!!

Ok Malgosiu, to przelewam 30zl na Twoje konto.
Dzieki wielkie :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto wrz 20, 2011 22:57 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - DZISIAJ KONIEC !!!

Witam - jestem kompletnie nowa na forum ( jakimkolwiek) i jak dziecko we mgle -jak po tym się poruszać??!! : Więc na skróty-we wczesniejszych bazarkach był taki wisior - czarny onyks nr. 23-aktualny jeszcze? To biorę... :)

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro wrz 21, 2011 10:31 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - DZISIAJ KONIEC !!!

zjawka pisze:Witam - jestem kompletnie nowa na forum ( jakimkolwiek) i jak dziecko we mgle -jak po tym się poruszać??!! : Więc na skróty-we wczesniejszych bazarkach był taki wisior - czarny onyks nr. 23-aktualny jeszcze? To biorę... :)

Witam :D !
Wszystkie rzeczy w poprzednich bazarkach, które nie zostały sprzedane, oczywiście nadal sa do sprzedania :D .
Czarny wisiorek z onyksem jak najbardziej aktualny, więc zaraz go znajdę, napiszę ci na pw moje dane do przelewu, ty w odpowiedzi prześlesz mi swoje dane do wysyłki...i już :D ! Niebawem wisiorek będzie u ciebie :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro wrz 21, 2011 11:14 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - KONIEC !!!

Bazareczek się skończył, bardzo dziękuję za zakupy :1luvu: .
Rozliczenie zrobię po południu, kiedy dojdą wszystkie przelewy, na razie doszedł jeden, nie byłoby jak dzielić :ryk: .

vip

[poprzednia]