Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Piotrek tak mi się wraca myślami do tej wcześniejszej wypowiedziwolontariusz pisze:Wczoraj tarfiło do schronu w sumie 7 KOTÓW.
ehhh....
wieczorem będąc w schronie jak zobaczyłem czarną klatkę w której siedzi 5 nowych młodych.....ręce opadły.....
I tak mnie nachodzi smutna refleksja- że przedtem w schronie tez był zawsze wysyp maluchów- wiemy bo bylismy tam zanim oficjalny wolontariat został wywalczony.
Wysypy były- duzo kotków nie przeżyło, ale wydaje mi się że pomimo naszych częstych wizyt tych maluszków bylo mniej![]()
Jakoś mi się wierzyć nie chce że w tamte lata były mniejsze wysypywięc coś innego musiało się dziać z tymi kocimi biedami
nawet nie chce artykułować co
terenia1 pisze:Wczoraj na konto Stowarzyszenia wpłynęła kwota 20,48zł od p. Krystiana K. z Sosnowca dla ślepaczka ze schroniska szpitalika klatka żółta. Tak że dla ślepaczków schroniskowych w tej chwili jest z poprzednią wpłątą 170,48zł.
majencja pisze:A ten najlepszy mąż nie ma przypadkiem jakiego brata na zbyciu? Byłabym zainteresowana
wolontariusz pisze:wiem tylko, że poszły 2 koteczki do domku - jedna koteczka z adopcji i jedna koteczka z kwarantanny z klatki czarnej gora...
majencja pisze:Znowu pechi jak tu nie popaść w deprechę????
![]()
![]()
wolontariusz pisze:wiem tylko, że poszły 2 koteczki do domku - jedna koteczka z adopcji i jedna koteczka z kwarantanny z klatki czarnej gora...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 850 gości