Daj SENIOROM ciepły DOM na zimę i całe życie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 20:44 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Tak jest :)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob wrz 17, 2011 22:20 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

viewtopic.php?f=13&t=132995&start=0

uprzejmie proszę o zamieszczenie.
Nie wiem, czy forma odpowiednia. Może zamiast linku powinna wkleić treść z wątku. Poradźcie.

felis

Od: Sob cze 18, 2005 16:05

Post » Nie wrz 18, 2011 10:13 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

dopiszę, zdjęcia wkleję z wątku.
niech im się uda!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 18, 2011 10:21 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Klakier i Filuś - seniorzy - Olsztyn schronisko - "starość za kratami, bez dotyku ludzkiej dłoni.. cóż warte takie życie...pomóż..." kontakt - felis
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 19, 2011 21:37 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Panna Mir Murka u Bazyliszkowej - umarła...
nie była seniorką, ale była najważniejszą kocią panną w domu Bazyliszkowej. Smutno im tam... i kocurowi Klakierowi też... ciepłe myśli się przydadzą...

viewtopic.php?f=1&t=128798&start=1020
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 20, 2011 8:11 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Wczoraj byłam razem z miłą panią na spotkaniu w "kociej sprawie". Ta parka, czyli Bandzior i Karolina mają dziś być przewiezione do nowego domku. Zdecydowaliśmy na tę dwójkę, gdyż są ze sobą najbardziej zaprzyjaźnieni, razem śpią, razem liżą swoje futerka.
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Trzymajcie kciuki, żeby dotychczasowy duży nie rozmyślił się :ok: :ok: :ok:
Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto wrz 20, 2011 8:20 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

są dobre myśli i kciuki!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 20, 2011 14:13 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Mam świetne wieści o persiku - Kubusiu :)
Kocio czuje się bardzo dobrze, jest na lekach i pod stałą opieką weta, jego stan jest obecnie stabilny i naprawdę dobry. Solidnie przybrał na wadze :)
I - najważniejsza i najlepsza wiadomość - Kubuś ma dom stały, zostaje w Poznaniu, w dt, który go uratował :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto wrz 20, 2011 14:16 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

:piwa:
dziękujemy za taką fajną wiadomość!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 20, 2011 15:05 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Gratulacje dla persika Kubusia :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 20, 2011 19:15 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

kassja pisze:Wczoraj byłam razem z miłą panią na spotkaniu w "kociej sprawie". Ta parka, czyli Bandzior i Karolina mają dziś być przewiezione do nowego domku. Zdecydowaliśmy na tę dwójkę, gdyż są ze sobą najbardziej zaprzyjaźnieni, razem śpią, razem liżą swoje futerka.
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Trzymajcie kciuki, żeby dotychczasowy duży nie rozmyślił się :ok: :ok: :ok:
Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:

MalgorzataJ pisze:Trzymamy kciuki - :ok: :ok: :ok: , jeżeli zaś chodzi o nową opiekunkę tych kotków, to jestem pewna,że będą miały super. Trochę rozmawialam z Tą Panią telefonicznie i mam o niej bardzo dobre zdanie. Chciała wziąć kicia długowłosego, którego znalazłyśmy w ogródku przyblokowym , na szczęscie on już ma dom, więc rozmawiałyśmy o innych starszych kiciach.Tak, jej kotka odeszła, a Pani chciała starsze kicie, żeby je dochować do końca . Cieszę się bardzo.

Dwa kotule, kocurek Bandzior vel Karolek i koteczka Karolinka są już w nowym domku. Pani bardzo fajna (zgłosiła akces bycia kocim taxi) i bardzo przejęta nową sytuacją, chociaż koty miała już. Wszystko naszykowane: kuwetka, miseczki, posłanka, drapak. Balkon zabezpieczony.
Trzymamy kciuki, żeby kotule przyjęły się na nowym gruncie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Post » Wto wrz 20, 2011 20:42 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

fantastycznie!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 20, 2011 21:32 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

viewtopic.php?f=1&t=130472&start=525

na Paluchu jest panna Lukrecja - wielka starowinka ponoć ale jakie ma piękne zdrowe młode oczy... miałam ją kiedyś na tymczas wziąć, ale umierająca Hanna przyjechała z Łodzi... Lukrecja leży mi na sercu. Jest śliczna... lubi whiskasy...

cytuję z wątku Paluchowego:
Najukochańsza i najstarsza Lukrecja. Nie miałam whiskasa- ofutrowała felixa 8) Mruczy, gapi się, leniuchuje... Beznadziejnie gdyby musiała dokonać żywota w schronie :(
Obrazek Obrazek
superowa jest starunia z niej i niekłopotliwa (poza specyficzną dietą i potrzebą pielęgnacji futra za nią :lol: ):
Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 21, 2011 8:46 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

dagmara-olga pisze:superowa jest starunia z niej i niekłopotliwa (poza specyficzną dietą i potrzebą pielęgnacji futra za nią :lol: ):
Obrazek

Moja poprzednia kotulka, która żyła z nami 18lat też uwielbiała whiskasy, coś w tym musi być :lol:
:ok: :ok: :ok: za domek dla Lukrecji :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Post » Śro wrz 21, 2011 16:56 Re: ~~~ u schyłku lata.... koci SENIORZY czekają na SERCE i DOM

Za domek taka śliczna koteczka :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]