Kociara82 pisze:ej no wez, prosze cieniedawno ktos na watku mojego kociego "chrzesniaka" napisal wlasnie na temat jego tuszy, ze facet bez brzucha to jak kufel bez ucha czy jakos tak
![]()
Maniek ma ok.3-3,5 roku i wazy ok.7 kg
Prawdziwy facet!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ej no wez, prosze cieniedawno ktos na watku mojego kociego "chrzesniaka" napisal wlasnie na temat jego tuszy, ze facet bez brzucha to jak kufel bez ucha czy jakos tak
![]()
bubor pisze:Kociara82 pisze:ej no wez, prosze cieniedawno ktos na watku mojego kociego "chrzesniaka" napisal wlasnie na temat jego tuszy, ze facet bez brzucha to jak kufel bez ucha czy jakos tak
![]()
Taka prawda, dobrze że moim pannom nie przeszkadza to nic a nic
............
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Nie da się ukryć że też, ale to poniekąd fajnie bo Kropusia i Dorcia zamiast gdzieś się szwendać drzemią tuż obok mnie
Hej hej Kalair z pannami popołudniową porą
Hej hej Buborku, nasze okolice jak widac sie zjesiennily!
Jak nic, co porabiają śliczne panny ?
kalair pisze:Kociara82 pisze:ej no wez, prosze cieniedawno ktos na watku mojego kociego "chrzesniaka" napisal wlasnie na temat jego tuszy, ze facet bez brzucha to jak kufel bez ucha czy jakos tak
![]()
Prawdziwy facet!![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Nie da się ukryć że też, ale to poniekąd fajnie bo Kropusia i Dorcia zamiast gdzieś się szwendać drzemią tuż obok mnie
Szaleja bo chca zielonego! Dostaly nolinki, bo pada, i mokro. Wyrywaly sobie z pycholow. Normalnie walka o ogien.![]()
bubor pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:ej no wez, prosze cieniedawno ktos na watku mojego kociego "chrzesniaka" napisal wlasnie na temat jego tuszy, ze facet bez brzucha to jak kufel bez ucha czy jakos tak
![]()
Prawdziwy facet!![]()
Prawdziwy wieloryb i tyle ........
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Nie da się ukryć że też, ale to poniekąd fajnie bo Kropusia i Dorcia zamiast gdzieś się szwendać drzemią tuż obok mnie
Szaleja bo chca zielonego! Dostaly nolinki, bo pada, i mokro. Wyrywaly sobie z pycholow. Normalnie walka o ogien.![]()
U nas wręcz przeciwnie , cisza i spokój - panny śpią
kocurzyca41 pisze:Moje za to udają,że polują na ptaszki za oknem.Ale ubaw.
Kociara82 pisze:a mnie chyba cos lapie
anulka111 pisze:Czesc Kreciei kalair
popaduje nam i chlodniej sie zrobilo-podlewa mi krzaczorki -kombinuje jak ognika i wiciokrzew oslonic przed zima
bubor pisze:Kociara82 pisze:a mnie chyba cos lapie
Gdybyś napisała ktoś to można by pomyśleć że kociasty jakiś a tak .......czyżby choróbsko ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 400 gości