Biedny kiciuś, co u niego? Czy zgłosiliście na policję to zdarzenie. Taki typ, bo takiej osoby, która krzywdzi zwierzę, nie można nazwać człowiekiem może krzywdę zrobić rownież dziecku, bo będzie mu przeszkadzało, że np. biega lub krzyczy.
kocio i tak ma szczescie, ze zyje, bo srut mogl go trafic gdzie indziej... Teraz jest w dobrych rekach (mam nadzieje, ze bardzo dobrych), ktore zrobia wiecej niz wszystko, by kotkowi wiecej krzywda zadna sie nie stala, by juz zawsze byl szczesliwy i zdrowy, by wyszedl z tego calo i jak najszybciej zapomnial o traumie. Miauowe ciotki pomoga, jesli bedzie trzeba
nie doczytałam całego wątku ale widzę, że obyło sie bez usypiania kici i że miewa sie coraz lepiej . Biedna mała istotka. Pewnie jakies zasraniec od gołębi tępił za wczasu. Ja nie mam nic do gołebi ale czy ci ludzie wechu nie mają. przecież to straszny "czad" . Z kuwety mojego urwisa tak nie daje. Gnoja oddałabym w ręce policji bo takie typy myślą najczęściej , ze to tylko kot, pies i nic im nikt za to nie zrobi.
Felek trzymaj sie i zdrowiej
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
O Felusiu będę pisać równolegle tu i na naszym wspólnym wątku
Pytanie na dziś
Feluś ma wyjątkowo bogate życie wewnętrzne, robi kupinę z żywymi sztukami. Był zakrapiany advocatem 14-tego, czyli tydzień temu. To chyba trzeba mu jeszcze coś podać innego, skoro świństwa ciągle żyją?