kristinbb pisze:Witanko wieczorne
Witaj Ciociu z koteczkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Witanko wieczorne
Petka pisze:Zaglądamy do Gromadki wieczorową porą.![]()
Edytka1984 pisze:witamy
Petka pisze:Cześć śliczności.
Miłego dnia.![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:Marysiu, Gabrynia jest pod stałą opieką weta, który po konsultacjach widzi tylko jedno rozwiązanie : Gabrynia powinna być jedną kotką u mnie w domu. Takiej opcji nie przewiduję, więc robimy co się da żeby panna miała jak najlepsze warunki. Muszę wszystkie koty traktować jednakowo i starać się zachęcać Gabrynie od wspólnej zabawy i kosztowania smakołyków, tak postępuję i jest lepiej ale czasami.............![]()
Witaj Ciociu![]()
no to faktycznie, nie masz lekko, moja Myszka też taka zazdrośnica jest, więc wiem, jak to może i u Ciebie wyglądać;
na szczęście u mnie ostanio kłaki nie fruwają, krew też sie nie leje, niesnaski kończą się na łapkoczynach i groźnych śród-warczeniach
wiesz, w sumie to żal Gabusi, że nie potrafi sie przemóc i jeśli nie polubić to choć tolerować Siśka![]()
Siśko ma Duffy, ma Ciebie a Gabusia ma tylko Ciebie, smutne to, wiem, że trochę na własne życzenie ale mimo to żal mi jej,
ciężko być tak wyalienowanym...
wycałuj Gabusię podwójnie ode mnie
Danusia pisze:Gromadziu, sami znowu jesteście?????
buziaczki od cioteczki![]()
![]()
bozena640 pisze:Ciociu nie znasz sięnie na piękniejszego i mądrzejszego kota ode mnie u nas w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 296 gości