Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 7:55 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Dorota Wojciechowska pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:E no to jeszcze 20 zl brakuje

Alienor pisze:To ja się dorzucę dyszkę do karmy

E no to tylko 10 zl nam brakuje i mamy 10 kg karmy suchej :ok:
W imieniu :kotek: jak na razie dziękuję :ok:
Kto jeszcze chce patrzeć w pyziate pysia :kotek: brakuje mi dychy

A i na sobotę wstępnie pisze się Cookie :ok:

JEŚLI NADAL BRAKUJE 10ZŁ TO JA SIE ZOBOWIĄZUJE
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto wrz 20, 2011 7:57 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No ja myślę, że możnaby i Arletce i Biedronkowi zrobić tę morfologię z rozmazem a potem, po uzgodnieniu z wetem, wypróbować tę kurację, o której pisze Wiesia... :oops:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto wrz 20, 2011 10:11 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

felinae pisze:JEŚLI NADAL BRAKUJE 10ZŁ TO JA SIE ZOBOWIĄZUJE

No to mamy komplecik.
W imieniu :kotek: dziękuję cioteczkom i wujeczkom :piwa:
kaske możecie mi zostawić w KC lub jak ktoś ma bezpłatne przelewy to na konto moje :D (jak co to zgłaszać się na pw)
A formalności - dostawę załatwi chyba .................... Terenia :ryk: ale jeszcze nic o ty nie wie :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 20, 2011 10:41 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

SPRAWA SOBOTY - Bardzo proszę o informację, czy mam zawiadomić Pana z agencji reklamowej który nam może przechować koty o tym że potrzebujemu pomieszczenie na ten dzień ?- pan prosił żeby go WCZEŚNIEJ zawiadomić , musiałabym to wiedzieć . Ja też się zgłaszam na sobotę tylko mi nie każcie odkurzać bo będziecie mnie musieli zawieźć do lekarza -bardzo mi się nasiliła alergia.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto wrz 20, 2011 10:55 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

gosiakot pisze:SPRAWA SOBOTY - Bardzo proszę o informację, czy mam zawiadomić Pana z agencji reklamowej który nam może przechować koty o tym że potrzebujemu pomieszczenie na ten dzień ?- pan prosił żeby go WCZEŚNIEJ zawiadomić , musiałabym to wiedzieć . Ja też się zgłaszam na sobotę tylko mi nie każcie odkurzać bo będziecie mnie musieli zawieźć do lekarza -bardzo mi się nasiliła alergia.

Mysle Gosiu że tak mozna mu potwierdzac na 100 % że skorzystamy z jego oferty i kluczyk nam się przyda- Tylko godzine jeszcze musimy ustalić :D ale myslę że tu głos musi dać matka Teresa :ryk: - śpioch kociochatkowy :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 20, 2011 11:10 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Tak Gosiu zawiadamiaj Pana :D
Ja króciutko wieści z domku Gapy.
Przed chwilą dzwoniła Pani Agata - Gapa pojechał do domu jej teściów. Śmiała sie że mąż jej prawie Gapę zawiózł na sygnale bo całą drogę się darł. Ale w domu wyszedł spokojnie z kontenerka obszedł cały dom, nawet się nie ukrywał - pierwszego dnia za bardzo nie chciał jeść może nadmiar wrażeń wiec podsuwano mu rózne , róznosci. Teraz już ładnie wszystko je - nie boi się, przychodzi na kolanka i do wygłaskania, nigogo nie podrapał, a nawet chłopak bawi się zabawkai. Zdjecia będą jak p. Agata z mężem pojadą w odwiedziny, ale na razie nie chcą jechać bo mają dwa pieski, które ze sobą zawsze zabierają, a nie chcą Gapy jeszcze teraz stersować..

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 20, 2011 11:15 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No to mamy komplecik.
kaske możecie mi zostawić w KC lub jak ktoś ma bezpłatne przelewy to na konto moje :D (jak co to zgłaszać się na pw)
A formalności - dostawę załatwi chyba .................... Terenia :ryk: ale jeszcze nic o ty nie wie :ryk:

Ja zostawie na kociarni we czwartek :kotek:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto wrz 20, 2011 15:51 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

dzisiaj na kwarantannie zwymiotowane-dużo. Prawdopodobnie Nelcia. Dropsik apetycik ma,natomiast oczka faktycznie gorsze.
Ewelinka kłębuszek strachu. Longer ma coś niewyraźne oczy,zwróćcie uwagę. Reszta w porządku.
Smoła pojechała na sterylkę.
Na zdrowej ok. Już nie wiem w którym miejscu nakładać im jeść, bo zachowują się tak jak by nigdy nie jadły i skutecznie przeszkadzają. Mały braciszek Helenki coś smutny.Burasie z Lemonkiem w świetnej komitywie.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Wto wrz 20, 2011 16:05 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Dorota Wojciechowska pisze: A formalności - dostawę załatwi chyba .................... Terenia ale jeszcze nic o ty nie wie

piotrek dzwonił i odebrał juz jedzonko dla KC - kartonik z jedzeniem podrzuci :ok:
Tak że Teresie się upiekło. Ja pieniazki juz przeleję a odbiorę sobie od wszystkich wg deklaracji :D - nie ociągać się bom bez kaski :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 20, 2011 18:02 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Dorota Wojciechowska pisze:A tam wygineli :D my jesteśmy zdeterminowane i z pod ziemi chętnych wygrzebiemy :mrgreen:
No to zaczynam grzebać - zgłaszajcie się.

A i mam pytanie - brakuje mi 50 zł żeby kupić 10 kg karmy suchej mieszanej royla.
Myślę że warto zmieszać dla kociochatkowiczów dla odmiany z tą co teraz mamy i można by trochę do schronu - rarytasiku tez dać
kto chętyny pomóc i dać mnie gotówkę - potzrebuję 5 osób po 10 zł. :ok:

:1luvu: Cokiee i jej mąz daja 20 zl na karmę :1luvu: brakuje jeszcze 30 zł.

My Ciebie też :1luvu:

felinae pisze:

No to mamy komplecik.

Ja zostawie na kociarni we czwartek :kotek:

I nawet całość juz zebrana :roll:
Superowo :spin2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto wrz 20, 2011 18:05 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Bardzo mi przykro z powodu naszych Białaczkowych kociaków :(
Gdybyście robiły zbiórkę na szczepionki to dajcie znać mi eską (mogę nie być przez jakiś czas na forum) to też się dorzucę.

Cookie1706

Post » Wto wrz 20, 2011 18:10 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No a co do soboty to postaram się przyjść, tak jak już pisała Dorotka
(dzięki Dorotko za przekazanie ode mnie info :pisanie:)
tylko nie ukrywam, że godziny zbliżone do południowych, tj. 11:30-12:00 najbardziej by mi odpowiadały :wink:

Cookie1706

Post » Wto wrz 20, 2011 18:13 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Cookie1706 pisze:No a co do soboty to postaram się przyjść, tak jak już pisała Dorotka
(dzięki Dorotko za przekazanie ode mnie info :pisanie:)
tylko nie ukrywam, że godziny zbliżone do południowych, tj. 11:30-12:00 najbardziej by mi odpowiadały :wink:

Marlenko akcja sprzatania i dezynfekcji będzie trwała pewnie cały dzień, więc wpadaj :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 20, 2011 18:17 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Aha! to tak się sprawy mają :roll: :lol:
Postaram się pomóc w porządkach,
przy okazji odwiedzę Naszych KocioChatkowych lokatorów, bo bardzo już tęsknie :placz:

Cookie1706

Post » Wto wrz 20, 2011 18:20 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Co z grafikiem gdzie go szukac, na 1 str jakis stary.
Bede miala klatke jakas taka po kroliku to pewnie ta mniejsza, to sie tez przyda, a jak nie to wywioze do schronu.
Ta ktora stoi w przedsionku na zdrowej tez mozna wykorzystac na czas sprzatania.
Bo chyba kotow luzem nie wpuscicie.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]